web analytics

1

PAY IT FORWARD, SCHELPEN & TOMAATJES

middengelukt1

IMG_9101
De oppaspuber is weer keurig richting school vertrokken en ik word zo opgehaald door m’n ouders om naar het ziekenhuis te gaan.

IMG_9104
Ik heb de afgelopen maanden zoveel mooie spulletjes en dingetjes gekregen van lezers van hier, via Facebook en via Twitter (wol, veren, etc.) om aan m’n dromenvangers te hangen dat ik die liefde door wil geven! Pay it forward!

IMG_9106
We brengen ze bij de chemo-poli in Tiel waar mijn moeder de afgelopen jaren behandeld is! Ze zijn er heel blij mee (logisch, want ze zijn ook heel mooi natuurlijk)! Ik ga proberen om in 2016 weer een stapel dromenvangers te brengen.

IMG_9107
We rijden ook nog even langs de kringloop voor nog meer schelpen. En ook nog langs de Action en ooh, wat een drukke ochtend zo!

IMG_9108
Ook nog langs de Gamma om boortjes te halen.

IMG_9109
Want al die schelpen moeten wel geboord worden natuurlijk!

IMG_9110
Lichtjes in m’n kerst-dromenvanger. Aaaaaah, hoe gezellig allemaal!

IMG_9113
Ik moest nog wat letters stempelen op deze Love Ritual Boxen.

IMG_9115
Tomaatjes in de oven.

IMG_9117
En een hond met een oppaspuber op de bank. Iedereen moe, maar voldaan!

 

Vorig jaar bakte ik stroopkoeken...

Vorig jaar bakte ik stroopkoeken…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Patchwork schreef:

    Wat lief van jou, dat Pay it forward!

    OT: vooral in verband met oppaspuber: ik kwam dit artikel tegen, dat misschien nog een ander declutterproject is: http://www.hpdetijd.nl/2015-10-28/schadelijke-stof-in-nagellak-ontregelt-hormonen-ook-die-van-jonge-meisjes/

    Was ik net geinspireerd geraakt om, na vele jaren zonder, weer eens aan ´t lakken te slaan… :-(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *