web analytics

5

PLOG MAANDAG 9 OKTOBER 2017


Goedemorgen Nien! Lekker geslapen?


Ik wel, maar ik ben kapot. Vroeger kon ik nachten doorhalen, nu word ik oud en saai. We gingen om 1:00 naar bed na het concert van Lamb en ik stond om 8:00 op. Vroeger had ik genoeg aan 5 uur slaap. Nu niet meer. Ik wijt het nog maar een keertje aan de uitwerking van de narcose. Ik mag dit van mezelf nog een paar maanden doen.


Gisteren in de Avondwinkel 2 flessen van m’n favoriete siroop gekocht! Gember! Dit met bubbeltjeswater is zalig! En ook wel soort van gezond.


Ergens gaat het volledig mis in de ochtend. M’n computer doet het niet meer. Alles zit vol en het lukt me niet om de boel te fixen. Ik ben hier de hele ochtend mee kwijt tot ik m’n eigenwijsheid laat gaan en vraag of M. er even naar kijkt. Gefixt binnen 5 minuten. Eikel.


Bruce heeft ook een nieuwe hangout. Hij is superlief, maar het is af en toe vreselijk irritant om de hele tijd met een kat op schoot te werken. Bruce schikt zich in zijn lot en heeft vandaag toch zeker wel een paar uur in z’n nieuwe mandje aan de verwarming geslapen.


Jaaaaaaa, mamma!!!! Dat krijg je als je te laat opstaat en als daarna ook nog je computer crasht!! Dan loop je de hele dag een paar uur achter!


Even snel een courgettesoepje tussendoor.


Ik schrijf een review van de Klittra… dat is een speeltje in de vorm van een deodorantroller en ook nog eens de werking van een deodorantroller. Met glijmiddel. Don’t ask. Read: SEXTOY REVIEW #380: KLITTRA.


Oooooh, wat een briljante productfotografie weer… Abba, IKEA en de Klittra from Sweden.


Ik neem een filmpje op van de JimmyJane Ascend 7! En als ik dat filmpje zelf terugzie kan ik maar 1 ding denken…


Ik moet m’n haar zo gigantisch verven! Aaaargh!


Ik kan het nieuws de laatste dagen niet meer aan.


En dit nieuws houdt me bijna 24/7 bezig. Vreselijk.


Hoogtepunt van de dag en superlief; M. koopt een Pizzarette! De vorige heb ik in een vlaag van verstandsverbijstering (allllle herinneringen moet weg) weggegooid. Maar ik vond het pizza’s bakken op de Pizzarette toch altijd wel heel gezellig en vrijdag komen er vrienden eten, dus… we gaan lekker pizza’s bakken op een nieuwe, maagdelijke Pizzarette! YES!


Maar vandaag eten we spaghetti bolognese!


Oh! Zalig! Met rucola.


Na het eten moet ik nog even werken om m’n review online te krijgen.


Dit dan! Kijk ze allebei eens liggen met een zelfvoldaan hoofd. <3


Uiteindelijk vergeet ik op ‘publiceren’ te drukken, dus m’n review komt pas heel laat online, maar fuck it. Ik heb het gehad met vandaag. Even hangen op de bank en de laatste aflevering van Startrek kijken. En dan vroeg naar bed. Slapen. Heerlijk slapen! Uren slapen!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  Een maagdelijke pizzarette…. i know the feeling…. zo wilde ik een maagdelijke senseo…

 2. Jan Folkersma schreef:

  Ik vind dat je IT-mannetje nu wel een cat-person genoemd mag worden. Hij moet nu alleen nog hun namen onthouden.

 3. Esther schreef:

  Haha, allebei een zelfvoldaan hoofd. Grinnik.

 4. Ingrid schreef:

  Wat een goeie foto…..jij met je “kapotte hoofd”.

 5. Margreeth schreef:

  Ik dacht dat ik raar was. 24/7 bezig met Anne Faber en maar nieuws checken en maar opnieuw checken. Checken checken, pagina verversen en checken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *