web analytics

3

PAASEITJES, LEMONS & ANTIPASTI

beginpaginatotaal

IMG_2636
SMILE! Nieuwe dag, nieuwe energie! Ik heb met de verkering ge-tosti’t tussen 6:00 en 7:00 (lepeltje-lepeltje van links naar rechts bij iedere keer snoozen) en ik ben klaar voor de dag!

IMG_2653
Ik maak oppasmeisje M. wakker, geef haar een ontbijtje met een eitje en maak haar broodtrommel klaar. Nina wil ook wel een ei.

IMG_2655
True.

IMG_2656
Als ik oppasmeisje M. naar school heb gebracht doe ik even boodschappen bij de Albert Heijn. Ik begrijp niet waarom deze shampooflessen niet op kleur worden gezet. Op regenboog dus. Gemiste kans Treacle Moon!

IMG_2658
Deze schoonmaakdoekjes worden al iets beter gepresenteerd.

3d5a096eaa36ba4e8b5501bac4328e7b68ec681b54bd64ac3d0281ca9399aa5e
Als ik thuis kom krijg ik een heel onaardig bericht van een familielid en ik ben hier heel verdrietig van. Maar dan ook echt. Het kost me even wat relativering, adem in en adem uit, wat gesprekken met de verkering, wat vriendinnen en m’n moeder om tot het besef te komen; dit ligt niet aan mij. Ik ben wél lief. Dit plaatje herinnert me eraan dat ik ten alle tijden m’n rug recht moet houden en m’n hart open.

IMG_2661
Van pure agressie en frustratie maak ik de woonkamer en de keuken schoon. Alles ruikt weer lemon fresh!

IMG_2680
Ik maak dochter S. wakker en omdat ze vanavond weer richting Apeldoorn gaat, gaan we samen nog even langs bij m’n ouders. Nina mag uiteraard ook mee.

IMG_2693
Want de kans op extra koekjes laat Nina niet schieten.

IMG_2700
Hmmmmm… de eerste paaseitjes van het jaar krijg ik van m’n schoonmoeder B. en haar man J.! Lekker!!

IMG_2726
In plaats van een bloemetje krijg ik van m’n schoonmoeder deze 4 leuke bloemetjes-bakjes! WOW! Heel goed bedacht van m’n schoonmoedertje, want hier in huis worden alle planten en bloemen opgegeten door de poezen. Ik vind de bakjes supermooi! <3

IMG_2702
We doen een groot bord vol antipasti met hammetjes, salamietjes en kaasjes (ja, het zijn Italiaanse weken bij de LIDL) en dit zou eigenlijk het voorgerecht zijn, maar het is zo veel dat we daarna geen trek meer hebben. Dit is dus een voorgerecht en hoofdgerecht in 1 geworden.

IMG_2706
Wijze man met wijze uil. We klaverjassen 2 rondes en ik kaart samen met m’n schoonvader. We verliezen 2 keer van de verkering, die samen met z’n moeder kaart. Wijsheid heeft dus niks met het wel of niet goed kunnen klaverjassen te maken, dat blijkt maar weer. We kregen gewoon slechte kaarten.

IMG_2708
Niet zo wijze, maar wel hele lieve kater die ook graag een stukje ham wil.

output_iMj4lp
Nina wil heel graag een kusje van m’n schoonmoeder.

foto
M’n schoonouders nemen dochter S. mee richting Apeldoorn en dan ineens is het weer stil in huis. Ik voel me toch een beetje murw geslagen van vandaag, ik kan er niks aan doen. Morgen weer een rechte rug en open hart. Voor het slapen even lekkere, stomme pulp-TV waar ik niet bij na hoef te denken: Extreme Cougar Love op TLC.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Sylvia schreef:

    ik reageer niet vaak (maar lees je plog en andere blogs wel elke dag) maar nu wil ik toch even laten weten dat ik het echt heel bewonderenswaardig vind hoe jij met al die kutsituaties omgaat.. daar kunnen veel mensen nog iets van leren! love it! xxxx

  2. Moeder van Luna schreef:

    Helemaal mee eens !!! Je bent ’n prachtmens !!!

  3. Esther schreef:

    Hee Luna, ik weet natuurlijk niet wat er allemaal gebeurd is, maar laat je maar niet gek maken. Je bent een heel bijzonder mens ! Groet van Esther

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *