web analytics

1

NATUUR-LOGBOEK, KITTENS & FRIET

middengelukt1

IMG_1893
Mooi begin van de zondagochtend.

IMG_1897
Ik maak even een foto voor mijn tante Ien! Deze dromenvanger (met de naam FROZEN FEATHERS) (de familienaam aan die kant is ‘Vorst’) is voor haar… met een roze veertje voor een overleden zoontje, een roze voor een overleden dochter en een mooie, witte pauwenveer voor haar overleden moeder (de oma van mijn J. dus)… ze is er heel erg blij mee en ik ben zelf ook erg tevreden met het resultaat!

IMG_1899
Ideaal zondagontbijtje.

IMG_1905
Frank demonstreert hier met dochter S. even het tegenovergestelde van lepeltje-lepeltje; kontje-kontje.

IMG_1906
Ik ben druk bezig om een site op te zetten voor de dromenvangers en wil daar ook een stukje schrijven dat ik altijd al gefascineerd ben geweest door veren en vogels en kom m’n oude natuur-logboek tegen (van 30 jaar geleden)!

IMG_1908
Waar blijft de tijd!

IMG_1909
We hadden vroeger Turkse tortelduiven thuis.

IMG_1911
Wow! Kun je nagaan hoe lang veren ‘goed’ blijven… minstens 30 jaar dus.

IMG_1915
Bruce wil aandacht. Nee, willen, willen? Moeten.

IMG_1926
Nina ligt prinsessenheerlijk in haar nieuwe favoriete hangplek.

IMG_1928
OMG! OMG! Is er iets leuker dan kittens????? Nee! Vriendin J. en vriend L. hebben sinds kort 2 rode kittens en we gaan op kraamvisite… Ze hebben nog niet echt officiele namen, maar waarschijnlijk wordt het ‘Jansen en Jansen’… dit is de witte…

IMG_1931
Dochter S. is ook verliefd!

IMG_1935
Dit is het rode poesje (zonder witte sokken dus)…

IMG_1944
Ze hebben ook een heel mooi speledingetje gekregen met een lichtgevend balletje erin.

IMG_1946
“Aaaaaaaaaaah, pappa, aaaaaaaaah, aaaaaaaaaaah???? Mogen wij ook een poesje? Kijk nou hoef lief!!!”

IMG_1956
Ze zijn zooooo lief! Maar ik weet heus wel dat onze 3 katers en 1 hond genoeg is. Meer dan genoeg.

IMG_1968
We blijven eten! Zalig dit.

IMG_1969
Ook met friet! Lekker gezond weekend dit zo; BBQ, Chinees, friet. Morgen maar weer gezond doen.

IMG_1975
J. brengt dochter S. weer richting Apeldoorn en ik laat thuis Nina uit en rommel nog wat om in huis. Ik schrijf nog wat stukken voor m’n nieuwe website en ’s avonds op de bank kijken we naar ‘Van Del tot Dame’. Vroeger keek ik echt graag naar dit soort programma’s, maar ik stoor me aan het hele ‘meisjes zijn sletten’-gebeuren. De meisjes krijgen bezoek van een stel jongens en het is de bedoeling dat ze die als gastvrouwen ontvangen, maar ja, dat gaat ‘mis’, want er wordt flink geflirt en gekust en gefriemeld. Mag niet.

IMG_1977
Althans, de meiden mogen het niet. Dat die jongens er net zo hard aan mee hebben gewerkt, dat maakt geen reet uit. Bah. Dubbele moraal. Slut shaming. Houd ik niet van. Om 22:00 liggen we op bed.

Vorig jaar aten we tapas in de tuin!

Vorig jaar aten we tapas in de tuin!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ri schreef:

    Het is dat ik een man heb die me op het rechte pad houdt, want anders was ik verworden tot regelrecht kattenvrouwtje. My God, ik vind ze gewoon allemaal leuk. Bruce, Frank (spreek je dat trouwens uit als Frenk) en Jansen en Janssen.

    En oh ja, niet alleen heb ik een man die me op het rechte pad houdt. Ik ben daarnaast ook best allergisch voor katten. Kleinigheidje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *