web analytics

1

PLOG MAANDAG 5 JUNI 2017


Oh ja, dit heb ik gisteren de hele dag gedaan. Kleedjes opgespannen voor m’n dromenvangers. Steeds als ik een opdracht kreeg moest ik een hele wasmand vol kleedjes doorspitten om op zoek te gaan naar een kleedjes op het juiste formaat. Ik dacht; als ik ze nou allemaal alvast opspan, dan is het makkelijker zoeken. Het zijn er alleen nogal veel.


Terwijl M. Nina uitlaat dek ik de tafel. Ik heb nog steeds last van m’n knie en hobbel wat rond. Als ik zit is er niks aan de hand, maar traplopen en draaien gaat kut. En laat ik nou net zo’n 50 keer per dag de trap op en af lopen. ZUCHT! Ik HAAT het als m’n lichaam niet leuk meedoet met wat ik wil.


Goedemorgen Nina!


M. moet ingewikkelde dingen doen voor z’n werk, dus ik span nog wat dromenvangers op en kijk een aflevering House of Cards. Ik zit er meteen weer in.


Oh. Oh. Oh. M. wordt geclaimd door Nina en Frank.


Lunch van restjes! Wat heb ik een lekkere restjes hè?


’s Avonds wil M. iets ingewikkeld kijken over Apple en z’n nieuwe producten. Nerd.


Zie hier; een échte kattenman! Best snel gegaan toch eigenlijk? Van hondenman naar kattenman. De aanhouders winnen!


Ik maak ondertussen nog zo’n mooie Ibiza-dromenvanger! In het midden hangt deze gouden parkiet die ik voor de gelegenheid heb voorzien van een kek Ibiza-sjaaltje! Goed bezig!


Avondeten. Uit de diepvries. Goed bezig!


Heel goed bezig geweest vandaag! Rechts de dromenvanger die ik vrijdag maakte. Links de parkiet-dromenvanger van vandaag (Parrot Paradise)!


En ik maakte ook nog deze! Er komen dus wat kleinere Ibiza style-dromenvangers aan! Nog steeds last van m’n knie, dus M. heeft Nina ook ’s avonds uitgelaten, maar ja, morgen moet ik het toch weer zelf doen. De wekker gaat morgen weer om 5:00! Dan gaat het werkende leven weer beginnen, maar… m’n vriendinnetje K. komt gezellig Indiaas bij me koken!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 11 september 2019

    […] op tijd op de bank klaar zou zitten om het Apple Event live te streamen via de Apple tv, net zoals voorgaande jaren. Zoals iedere andere man uit kan kijken naar een lekkere voetbalderby, tussen Ajax en Feyenoord […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *