web analytics

2

RODE HAREN, PLOESIES MET DEKENTJE & EEN CREMATIE-PLAAT

middengelukt1

IMG_3425
Zondag! Vroeg opgestaan, want ik moet veel doen vandaag! Even wat bannertjes voor www.culunair.nl maken voor een nieuw project.

IMG_3426
Hahahaha! Een kameel in een race-outfit. Too funny.

IMG_3428
Ik moet m’n haar verven, maar ze hadden de kleur die ik normaal gesproken heb niet meer. Dan maar een andere kleur. Op hoog van zegen! Ik heb zelfs nog getwijfeld of ik m’n haar weer met henna moet gaan verven. Is goedkoper en gezonder voor m’n haar, maar ik durfde vandaag het risico van mislukt haar nog niet aan.

IMG_3429
Yep. Hoognodig.

IMG_3431
Ik heb er een hard hoofd in dat het gaat lukken. De verf is veel dunner dan anders en het lijkt ook wel minder en daardoor kan ik niet al m’n haar in de verf zetten. Oooooh, wat een probleem!

IMG_3435
Uiteindelijk is het toch gelukt. Prima kleur en al m’n haar heeft gepakt.

IMG_3436
Ik had de echtgenoot aan een klusje gezet! Van m’n schoonvaders kreeg ik ooit een houten hert, maar die moest nog opgepimpt worden. Van schoonpa J. had ik ook zakken vol met tandartsspiegeltjes gekregen en 1 en 1 is dus een hert met spiegels! Vet gaaf!

IMG_3438
De echtgenoot belt van beneden naar boven dat ik meteen naar beneden moet komen omdat anders het leed niet te overzien is. Okay! Okay! Ik had ‘m dus aan nog een ander klusje gezet en eh, laat ik zeggen dat het kussen dat hij moest vullen inderdaad gevuld is, maar dat de woonkamer en bank ook een make over hebben gehad. Even stofzuigen en klaar…

IMG_3442
Ik kies alvast de muziek uit die op m’n crematie gedraaid moet worden. Niet dat ik van plan was om binnen nu en afzienbare tijd te overlijden, maar je kan de muziek maar beter uitgezocht hebben.


Beetje lang nummer, maar 1 nummertje lijkt me ook wel genoeg.

IMG_3443
En dan vooral het laatste stukje… “I am freeeeeeeeeeeeeeeee!” Prachtig.

IMG_3444
Lang geleden dat ik een PloesiePoesie met dekentje heb gemaakt, maar ik vind de stof van m’n nieuwe jurk zo gaaf dat ik er wel een dekentje met PloesiePoesie van moet maken. Ik maak er zelfs 2. AWESOME.

IMG_3448
En 2 basis-PloesiePoesies voor wat look-a-likes.

IMG_3450
’s Avonds een restje boerenkool met worst van gisteren.

IMG_3451
En dan aan de slag met poes Mies. Poes Mies wordt een prachtige PloesiePoesie. Ik ben gek op zwart-wit-Ploesies.

 

Vorig jaar bezocht ik vriendinnetje Anoeschka in het ziekenhuis...

Vorig jaar bezocht ik vriendinnetje Anoeschka in het ziekenhuis…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. MijnPlog schreef:

    OMG! Je hert! Onwijs gaaf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *