web analytics

9

PLOG WOENSDAG 19 DECEMBER 2018


En dan ineens ben ik het zat. Ik ben aan het werk en ineens word ik pislink op de PostNL. Ik heb het gevoel dat ik me af heb laten schepen met een ‘u wordt over een week teruggebeld’ en daarna weer een ‘u wordt over een week teruggebeld’. Ik stuur 30 pakketjes op 3 december en ik ben er inmiddels 6 kwijt. Dat is geen toeval meer. Ik schrijf een stuk op Facebook en ik klaag wat op Twitter. Zonder effect overigens. Althans, via Twitter word ik wederom afgescheept. Maar… mijn itempje is wél op Radio 1!

Beste PostNL,

Op maandag 3 december verstuurde ik 27 pakketten via de ‘standaard verzending met Track & Trace’. Ik verstuurde ook nog 2 pakketten naar België zonder Track&Trace en 1 pakket naar Polen, ook zonder Track&Trace. Totaal dus 30 pakketten.

De inhoud van die pakketten? Seksspeeltjes die ik mocht weggeven. In de hele maand daarvoor (november) had ik een give away-maand via mijn blog Climaximaal.nl, om mijn 500ste sekstoy-review te vieren. Ik weet dus ook precies wat er in elk pakket zat. Van die 30 pakketten zijn momenteel 6 pakketten ‘kwijt’. ZES!!! Welke pakketten kwijt zijn?

1. DAG 2 –WOMANIZER INSIDE OUT T.W.V. € 189,-
2. DAG 20 – PAKKET MET MANNENTOYS T.W.V. € 290,-
3. DAG 24 – L’AMOUROSE VII ROUGE T.W.V. € 129,90
4. DAG 28 – SATISFYER T.W.V. € 39,90

5. DAG 25 – SHOTS.NL PAKKET T.W.V. € 185,- (naar België)
6. DAG 15 – WOMANIZER LIBERTY T.W.V. € 99,- (naar Polen)

Nu kan 1 pakket best kwijtraken. Heel misschien zelfs 2, maar 6 van de 30, dus 1 op de 5, ja, dat kan ik geen toeval meer noemen. Of een foutje. Want 1 op de 5, dat is 20%!

Het zoekgeraakte pakket naar België en het zoekgeraakte pakket naar Polen, die vinden we sowieso nooit meer terug, want daar heb ik geen Track&Trace-code van. Prima. Okay, eigenlijk gewoon kut. KUTKUTKUT en Godverdomme. Maar prima. Eigen schuld, had ik maar wél zo’n Track&Trace-code moeten regelen via een aangetekend pakket naar België (€ 15,50) en een aangetekend naar Polen (21,-). Dan waren die zendingen in ieder geval wél verzekerd voor € 100,-. Ik heb nu achteraf ook spijt dat ik niet ALLE 30 pakketten aangetekend of verzekerd heb verstuurd. Want ik ben bang dat ik straks recht heb op helemaal niks. Geen vergoeding. Geen hulp. Had ik ze maar wél moeten verzekeren (voor € 14,80 per verzending). Ik deed dat niet, want ik vind € 6,95 eigenlijk al best een hoop geld voor het versturen van een pakketje.

Maar ik ben dus 6 pakketten kwijt. Al meer dan 2 weken. En ik vrees met heel grote vrezen dat ik ze nooit meer terug krijg, dat ze nooit op de plek van bestemming komen én dat ik ook niet vergoed wordt voor het kwijtraken van deze pakketten.

Ik belde vorige week dinsdag met uw klantenservice voor de 4 pakketten die ik wél met Track&Trace verstuurde. Ik moest overigens 4 keer opnieuw bellen en kreeg dus 4 keer een andere dame aan de telefoon.

Ik kreeg 4 keer te horen: “Ik ga een onderzoek laten instellen naar dit pakket. U wordt over een week teruggebeld.”

Ik moest bij alle 4 de gesprekken vertellen hoe het pakket eruit zag; “Ja, nou, het zat in een vrolijke verpakking, maar ik weet niet meer precies of het in eenhoorn-papier of luipaard-papier zat, want alles was verschillend.” Dat ik bij 1 van de 4 gesprekken ook precies moest specificeren wat er in het pakket zat, daar zal ik maar niet over gaan zeiken. “Hoe ziet dat seksspeeltje er precies uit mevrouw?” “Een zwarte zuignap met een soortement van dildo eraan.”

Gisteren werd ik inderdaad teruggebeld door 1 van uw medewerkers. Met de mededeling; “We gaan het onderzoeken. U wordt over een week teruggebeld.”

Really???? Ik dacht dat het al in onderzoek was genomen. Weer een week wachten?

Ik ben voor meer dan € 900,- aan pakketjes, cadeautjes, seksspeeltjes, kwijt door gebruik te maken van de verzendservice van PostNL. Nogmaals: er zijn 6 van de 30 (tegelijk verstuurde) pakketten niet op de plek van bestemming bezorgd! 1 op 5! 20%!

Ik vind dit niet normaal.

Maar dan ook écht niet.

Ik hoop dat jullie snel contact met me opnemen!

groetjes,

Chantall


Kijk! Ik krijg dan wel geen hulp van PostNL, maar ik krijg wel een soortement van kerstpakket van Easytoys.nl met een fles wijn en dat is ook een soort van hulp.


Hier gaat zo ontzettend veel mis. Het is een shirtje dat ik online tref bij de Bershka. Zucht.


Nien! Zware dag hè?


Kijk! Nou! Vriendinnetje F. komt eten en ik krijg haar kerstpakket! Hoe lief!


Want… als ZZP-er krijg je dus eigenlijk nooit een kerstpakket en nu kreeg ik er vandaag zomaar 2!


WAUW! Net echt! Vooral de plank eronder is heel mooi!


We eten, wederom, nasi met roedjak en saté en een gebakken ei en gebakken uitjes, kroepoek en komkommer in het zuur. GOED BEZIG (al ziet deze foto er niet Instagram-waardig uit).


We kijken Bridget Jones’s Diary. Heerlijk.


En Nina mag weer mee naar bed. Ook heerlijk! In de nieuwste Linda (ja, die waar ook mijn stuk in staat) staat een artikel over stellen die hun hond mee in bed nemen, dus we zijn niet de enigen met een beest in bed.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Marjan schreef:

  Het blijft van de zotte dat er zomaar zoveel pakketjes ‘zoek’ kunnen raken en je gewoon afgescheept wordt. Het is gewoon kut Chantall. Nina leeft wel zichtbaar met je mee, dat is dan wel weer heel aandoenlijk ergens.
  Wat lief zeg die kerstpakketten! Geniet er maar lekker van!

 2. Anniek schreef:

  Het is echt belachelijk dat pakketjes zomaar kwijt kunnen raken! En nog belachelijker dat je afgescheept wordt met “we gaan het onderzoeken”. Overigens kan het de moeite waard zijn om de track&trace voor de NL pakketjes te blijven volgen. Heb zelf al een paar keer (!) gehad dat ze kwijt waren, er onderzoek naar gedaan zou worden, pakketjes alsnog aankwamen en ik bericht kreeg van PostNL dat ze helaas niet te vinden waren…

 3. Noor schreef:

  Ik heb eens een verkeerd item ontvangen, retour gestuurd, maar de retourzending is nooit aangekomen. Het ging om een uitlaat voor een scooter, best een groot pakket ook nog. Gelukkig voor mij hoefde ik het ding niet te betalen bij de webwinkel waar ik hem had gekocht. Maar echt lullig!

  Oh enne, hier liggen de hondjes ook bij ons op bed. Ik heb 3 chihuahua’s, ondanks hun kleine formaat blijft er toch weinig plaats over als ze uitgestrekt gaan liggen… Maar ik zou niet anders willen. Ze zijn mijn kindjes. 1 ligt altijd tegen mijn rug aan. Dat is wel even een dingetje. Het hondje dat ik samen met mijn ex had deed dat ook altijd.

 4. Cindy schreef:

  Wat is er met het shirtje? Wat snap ik niet?

  Als er iemand een kerstpakket verdiend heeft ben jij het!

 5. Jessie schreef:

  Achterlijk van post.nl. Kan me voorstellen dat je pislink bent, zou ik ook zijn. En eigenlijk belachelijk dat er voor die 6,95, wat toch best veel is voor een pakketverzending, niet eens een verzekering aan vast hangt. Die fles wijn maakt dan weer een beetje je dag goed.

 6. Annelies schreef:

  Zoals ik al zei: probeer in het vervolg DHL. Goedkoper en er is nog nooit maar 1 pakje van mij zoek geraakt. Er zit vast een DHL depot in Tiel! Post NL sucks big time.

 7. M. schreef:

  Wat ontzettend balen van die pakketjes :( Hopelijk komt het door de black friday/sinterklaas/kerst gekte en duiken ze nog weer op!
  Mijn ervaring met pakketjes/post naar Duitsland is dat het wel vaker erg lang duurt omdat het ergens bij de grensovergang langer blijft liggen (zag ik met wel track and trace) Dus hopelijk….
  Ik dacht altijd wel dat je meer service kreeg voor die bijna 7 euro, wel goed om te weten dat dat dus niks voorstelt!

 8. Else schreef:

  DHL van NL naar het buitenland is voor 500 euri verzekerd soms met en soms zonder T&T. Ik heb geen aandelen, maar wat zal ik zeggen ik stuur alleen maar brievenbuspost & brievenbuspakketten met postNL of de ontvanger moet een voorkeur voor postNL hebben. En verder doe ik dhl of dpd, niet dat die niks zoek kunnen maken . . . dpd heeft ooit een pakket voor NL via Duitsland gestuurd tegen de tijd dat het aankwam was de ontvanger op vakantie en kreeg ik het retour :-(
  Etiketten maak ik altijd thuis, omdat dat gewoon goedkoper en makkelijker is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *