web analytics

3

PLOG DINSDAG 29 JANUARI 2019


Ploggen in pyjama met de daglichtlamp en koffie. Poezen eten, Nina uit, Nina eten, Nina medicijnen, ontbijtje, M. de deur uit en aan het werk. ACTIE!


Oh, sorry, even afgeleid door een Facebook-post met chats tussen Marktplaats-kopers en verkopers. Heerlijk!


Heb me kapot gelachen!


Dan echt aan het werk! Ik schrijf een review en maak foto’s van dit setje. Ik heb deze foto gecropt voor op Instagram, want echt, die navelschaduw, die glimmende en omhoogkruipende gladde stof! Aaaargh! Gaat ‘m niet worden! M’n review is dan wél weer heel leuk geworden: OBSESSIVE CHEMISE (ROZE MET KANT) – LINGERIE REVIEW #522.


Alles flex Nien?


Kom… doen we even een rondje!


Dan ga ik daarna bezig met het schilderen van Love Ritual Boxen!


Lekker bezig!


En weer door met de talking sticks en m’n brandapparaat-ding!


Talkings sticks, lingerie, kan allemaal samen! Lekker bezig.


Ondertussen kijk ik verder naar The Final Table.


En dan ga ik beginnen met m’n eigen chef-waardige gerecht. Dit moet ‘m worden.


Gaat ‘m niet worden. ‘Haal de 8 buitenste grote bladeren van de witte kool.’ Ja, hoe dan! Hoe dan? Die dingen breken gewoon kapot. Misschien had ik een grotere kool moeten kopen? Wat doe ik mis? Iemand tips?


Maar fuck it met die koolpakketjes dan. Ik maak wel wat anders. En ik had al zo’n dag. Nou ja, zo’n dag heb ik al 2 dagen. Kon ’s middags de couscous niet vinden, overal gekeken, maar ik wist dat ik nog een pak had. Nou ja, dan maar op m’n fiets naar de Albert Heijn, want de Emté is 2 weken dicht, want dat wordt een Coop en toen ik eenmaal thuis was en de nieuwe couscous wilde wegzetten vond ik het andere pak couscous. Nou ja, Jesus hé. Ook lastige klanten, teveel dingen door elkaar in m’n hoofd, planning die ineens anders wordt. Aaaargh! Maar uiteindelijk maakte ik kool met couscous en tijm en geitenkaas en appel en courgette en gewoon een beetje van mezelf en dan alles door elkaar en zonder kool eromheen. Ziet er niet uit, maar smaakt prima. Vriendinnetje I. kwam trouwens mee-eten!


Omdat we samen even ’s avonds onze 10.000 stappen gingen zetten in de kou en in het donker. Met gele, rode en blauwe lichtjes erbij!


’s Avonds mag Nina gewoon weer op bed. Ze wil het zo graag en het is ook heel koud en eenzaam in de woonkamer. Snap ik.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Rene schreef:

    Hoi,
    Als je van de kool ongeveer 1 cm extra van de onderkant snijdt en de kern losmaakt(net als een pit in een aardappel) vallen de bladeren er zo af.
    Succes

  2. Pamelz schreef:

    Voor koolrolletjes moet je het harde middenstuk er even uitsnijden en de kool heel even blancheren dan laten de bladeren zo 1 voor 1 los en kan je zo ook heel makkelijk oprollen. Spitskool en savooiekool is lekkerder van smaak. Oh en als ik dan toch bezig ben, verkracht die couscous aub niet door het in water te koken (huil) couscous hoor je altijd te stomen! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *