web analytics

5

PLOG WOENSDAG 30 JANUARI 2019


Ik had vanmorgen een beetje het idee dat de bult in m’n wang minder groot aan het worden is. Misschien heeft de wandeling door de kou gisteravond wat geholpen? ’s Avonds trok dit idee en gevoel overigens weer weg… Dus… 12 februari naar de traumatoloog / chirurg! Gezellig!


Ploggen in pyjama, koffie, koffie, mailtjes weg, stukje schrijven, stukje dit, stukje dat.


Ontbijten en lunchen met een restje van gisteren.


En door het met schilderen van de Love Ritual Boxen… of schilderen; er worden ook wat spuitbussen gebruikt, althans, dat was hier nog de bedoeling, want alle spuitmondjes zijn dichtgeslibt, dus ik moest eerst nog naar de winkel voor nieuwe spuitmondjes… die brrrrrrrriljant werken, zodat ik al m’n oude spuitbussen van een paar jaar oud gewoon nog kan gebruiken. Heel fijn.


Terwijl ik nieuwe spuitmondjes haal breng ik meteen de post weg!


En… eigenlijk had ik willen beginnen met het schilderen van deze kangoeroe-boxen, maar… m’n okergele verf is op en het lukt me niet om die echt mooi zelf te mengen. ZUCHT EN STEUN.


Dan maar beginnen aan de flamingo-boxen!


Ik had voor m’n vriendinnetje I. poezensokjes gekocht… sokjes voor onder de pootjes van een stoel of tafeltje in de kleuren van haar kater Pom! Pom snapt er helemaal niks van…


Ik maak een pan chorizo-bonen-venkel-tomaten-soep. ZALIG!


Ondertussen doe ik een poging om een Poké-master te worden.


’s Avonds nog wat rommelen achter de computer en daarna een filmpje op de bank.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. ingrid schreef:

  Dié sokjes. Love it.

 2. D schreef:

  ik zie je love ritual boxen af en toe voorbij komen maar eigenlijk geen idee waar voor of wat de dozen zijn :-) Ik vind ze er wel heel mooi uit zien.

 3. Kees Versluis schreef:

  Ben jij de Tielse poezen schilderes?

  Kees Versluis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *