web analytics

0

TRIVIANT, TOMPOUCE & LICHTE VAKANTIESTRESS

middengelukt1

IMG_3104
Sid vindt dat hij te weinig in beeld is de laatste tijd. En hij is nog wel zo knap.

IMG_3105
Ik had dus echt een hele leuke puber-activiteit bedacht voor vandaag.

IMG_3106
Maar dan dus echt heel leuk!

IMG_3107
We zouden kussens gaan maken in de vorm van emoji’s en dat ging ook eigenlijk best goed, totdat ik de boel in elkaar wilde naaien en er dus achter kwam dat ik echt de losse stukjes even zou moeten verstevigen met van dat strijkspul, omdat het anders ging flubberen. Hoe heet het ook alweer? Ehhhhh. Ik moet even m’n moeder bellen om te vragen of zij het heeft en hoe het heet.

IMG_3109
Die kwam meteen langs met tips en advies en m’n moeder en tompoucen voor iedereen! Helaas had ze dat strijkspul niet in huis, maar ze zou het gaan halen, zodat ik volgende week, na Londen, verder kan met het emoji-kussen-project.

IMG_3110
Ik kreeg weer leuke veren-post! En, ook al woon ik op nummer 20, toch werd de post goed bezorgd… ik denk dat de postbode eindelijk doorheeft dat al die gezellige brieven voor mij zijn.

IMG_3111_1
Wow!!! De groene zijn van een pauw!!!

IMG_3113
Dan maar een andere puber-activiteit; spelletjes!

IMG_3114
Uiteraard heb ik dik gewonnen met Triviant. Dat kwam omdat mijn man niet mee mocht doen.

IMG_3116
Ik maak een grote pan Mexicaans en we scheppen gewoon op in de keuken. Daarna breng ik oppaspuber M. naar huis. En daarna slaat bij mij de vakantie-stress toe.

IMG_3121
Ik heb nog niks echt goed uitgezocht. Dat doe ik deze avond.

IMG_3122
Okay, het enige waar ik écht naartoe wil ik Camden Market. Vroeg naar bed en morgen heel vroeg weer op! Londen, here we come!!!

Vorig jaar maakte ik een courgette-lasagne...

Vorig jaar maakte ik een courgette-lasagne…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *