web analytics

0

EEN ZWAKKE, ZIEKE, MISSELIJKE, MAAR INSPIRATIEVOLLE VRIJDAG

middengelukt1

IMG_9869
Nou, Nien, wat denk jij ervan vandaag? Nina ziet het helemaal zitten. Ik niet. Ik heb de hele nacht wakker gelegen van de keelpijn, hoofdpijn, spierpijn, overal pijn. ZIELIG! Zwak, ziek en misselijk! Ik wil dit niet. Maar ik moet er wel uit om oppaspuber M. van brood en melk te voorzien en een lunchpakketje te maken. HUIL! Ik bel m’n ouders uiteindelijk af. Niet naar de LIDL, want het allerlaatste wat ik wil is m’n moeder aansteken met een griepvirus. En ik stuur oppaspuber M. zonder kusje naar school. Nou doehoei! Ik ga even terug in bed. Met nog maar 2 paracetamol.

IMG_9867
Een paar uur later voel ik me nog steeds kut, maar ik ben er klaar mee en ga dingen doen. Schrijven lukt niet, want de letters dansen op m’n scherm, maar ik kan wel de dromenvanger voor m’n vriendinnetje af maken… Engeltjes eraan en inpakken! Heel mooi geworden! Maar dan ECHT!

IMG_9870
De rest van de middag hang ik zielig buiten. Met m’n ongelakte teennagels.

IMG_9871
POE. Ik overweeg om de date met m’n vriendinnetje af te zeggen, maar we hebben een hoop te bespreken en ik heb haar al lang niet gezien.

IMG_9872
Dan toch maar even boodschappen doen. Ik kan niet niks doen. Al zou ik het willen, dan nog niet. Bij de Jumbo halen we alvast wat BBQ-dingen voor morgen, al moet ik daar nu nog niet aan denken.

IMG_9874
Frank ligt op onze overkapping te slapen die we hoognodig moeten schoonmaken. Ik vind het schoonmaken van een glazen overkapping overigens een mannenklusje. Iets met hogedrukreinigers.

IMG_9875
Ik warm een restje Chinees van gisteren op. Het blijft binnen. Nog maar een paracetamol erbij dan. Komt goed dit.

IMG_9879
En hier zit ik al heel gezellig in de zon met mijn vriendinnetje M., maar ik heb helemaal geen foto’s gemaakt, want… drukdrukdruk! Ik kan er later meer over vertellen, maar ik hoop op een goede en vruchtbare samenwerking! Ze is overigens HEEL erg blij met haar dromenvanger en het is de bedoeling dat ik ze ook ga verkopen in de toekomst (via mezelf, maar ook via haar stichting)… ook als cadeau voor net-getrouwde stelletjes, of als herinnering aan een overleden persoon (met eventueel stukjes stof van kledingstukken eraan)… De ideeën stromen binnen en op en neer en dat is fijn.

IMG_9881
Deze kistjes heb ik ooit beschilderd en misschien ga ik dat in de toekomst dus weer doen.

IMG_9882
Ja, ze waren heel gaaf!

IMG_9883
Maar dan ECHT!

goedweer
Oh, wat is het warm! HEET! Heerlijk! Heerlijk! Ik kom weer helemaal bij, maar dat kan ook aan de wijntjes liggen. Hele slechte combinatie; zon, paracetamol, wijn, maar ik voel me wel weer eventjes mens.

IMG_9884
En… die overkapping is zaaaaalig! Tijdens het onweer kunnen we lekker buiten blijven zitten. Wat een cadeautje. Maar… hoewel ik het liefst de hele dag buiten zou willen blijven zitten is het misschien toch handig om vroeg naar bed te gaan. Vol inspiratie val ik binnen een minuutje in slaap.

Vorig jaar maakte ik gyoza met oppaspuber M.

Vorig jaar maakte ik gyoza met oppaspuber M.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *