web analytics

6

PLOG APRIL 2016

beginpaginatotaal

IMG_1837
Hallo! Het was alweer de hoogste tijd voor een maandplog! Ik begin het dagelijkse ploggen overigens erg te missen en ik hoop snel weer te beginnen, maar ik moet eerst een nieuwe telefoon, want ik loop al een paar maanden te kutten en kloten met mijn huidige iPhone 5c en iPhone 3… de ene kan bellen, de ander kan fotograferen, maar niet meer dan 15 foto’s, want ik heb geen geheugen meer… GEDOE!

IMG_1858
M’n haar was de afgelopen maand ook veel gedoe! Dochter S. heeft er een stuk afgeknipt… het zit weer perfect! Ondertussen heb ik ook m’n haar weer geverfd, maar dat is op deze foto dus overduidelijk nog niet gebeurd.

IMG_1870
Ik heb begin april een heel goede start gemaakt met het opkweken van wat plantjes binnen… hier rechtsonder in de hoek op het tafeltje mist een kweekkasje… die heeft mijn man er tijdens het stofzuigen afgedonderd… al m’n courgette-plantjes geknakt! Kon wel janken!

IMG_1877
Nina heeft ook een hele goede maand gehad (lees vooral verder voor spannende foto’s)!

IMG_1886
Lush-technisch gaat het ook heel goed… ik heb misschien, heel misschien, zo ongeveer bijna alles wat er in de Nederlandse winkels te koop is ook gekocht. Okay, niet alles, maar wel alles wat me aansprak.

IMG_1889
En zie mij daar eens van stralen!

IMG_1891
De plantjes willen naar buiten. Ik heb dat uiteindelijk ook gedaan, maar ergens in het midden van april heb ik toen een nogal slechte week gehad (ik heb er wat blogs over geschreven, maar ik was dusdanig depressief en verdrietig van m’n Jan Rijdt Rond-interview dat ik een week binnen heb lopen janken en vergeten ben de plantjes water te geven).

IMG_1898
OH! NIEN! Wat gaan we doen??????

IMG_1900
Oh! Spannend!!!!!

IMG_1902
We zijn bij de dierenarts en ze heeft hier een roesje gekregen. Ze was meteen weg.

IMG_1905
Het kippenhok van Nina gaat er vandaag uit. Geen puppy’s meer. Geen baby’s maken voor Nina. En voor ons niet meer lopen kutten en kloten met onderbroekjes en maandverbandjes! ZALIG!

IMG_1908
Even doorzetten Nien!

IMG_1910
Terwijl Nina wordt geopereerd gaan wij even naar de Jumbo. We hadden eigenlijk niks nodig, maar ja, dit gebeurt er dus als J. meegaat naar de supermarkt. Snacks en nog meer snacks.

IMG_1912
De laatste tijd ben ik erg van de broodjes BLT… gelukkig vindt de rest van het gezin dit ook lekker… geroosterd brood met eiersalade, sla, tomaat, bacon en kipfilet.

IMG_1915
Veel vormgegeven in april. Vooral veel dingen met vogels.

IMG_1923
Ach, ach, ach… ZIELIG! Nina heeft een week in de schoenenkast gelegen van ellende na de operatie… ze moest er echt even van bijkomen, maar inmiddels is ze weer tiptop en vooral een stuk rustiger geworden naar andere honden toe. Stukken prettiger met uitlaten voor mij, want ze is supersterk en trekt me zo omver als ze wil.

IMG_1928
Ik vroeg zo ongeveer al ehm, 6 maanden of J. wat stukjes hout voor me kon zagen. Kon-ie wel. Heus wel. Maar hij staat vriend R. die stukjes hout te zagen.

IMG_1929
Kijk. Ik moest deze stempels op die stukjes hout plakken. Was klaar in 5 minuten.

IMG_1932_1
Wat is zelfgemaakte saoto-soep toch zalig… ’s morgens, ’s middags en ’s avonds!

IMG_1950
Nina mag de eerste ijskoffie van het jaar uitlikken omdat ze zo zielig is met dat jasje aan.

IMG_1955
M’n webshop www.maanzin.nl is volledig vernieuwd! Heel mooi geworden… en bestellen gaat nu ook stukken makkelijker (is de bedoeling dan).

IMG_1960
En toch heeft het wel wat, zo’n jasje.

IMG_1963
Haar geknipt en haar geverfd! Ik knap ervan op!

IMG_1967
Heb ik nou weer nieuwe Lush-dingen gekocht? Nee toch?!

IMG_1971
Ik smeer nog steeds elke dag brood voor mijn man! Wat een goede vrouw ben ik toch!

IMG_1982
Het is vrijdag! LIDL-dag! De katers krijgen een zakje Whiskas van m’n ouders.

IMG_1989
En Nina krijgt uiteraard een paar koekies en veel aandacht. M’n ouders krijgen koffie en een LIDL-croissant…

IMG_1994
Het testen van goede (en slechte) toys gaat gewoon maar door, en door, en door…

IMG_1999
Tussendoor een opdracht voor talking sticks!

IMG_2009
En ik maak nog kleinere dromenvangers dan de kleinste die ik al had! Super-mini’s! Ik moet ze nog online gaan zetten bij www.maaneschijn.nl, maar te druk gehad.

IMG_2024
Speciaal voor het interview bij Jan Rijdt Rond had ik dus een blauw jurkje aangetrokken, zodat ik zou matchen met het pak van Jan.

IMG_2025
Ik had zelfs m’n nagels blauw gelakt.

IMG_2164.1
Het was een enorm gedoe! Echt.


Achteraf viel het me allemaal heel erg mee, maar toch, maar toch… Wat een vervelende vragen, wat een vervelend interview, wat een vooroordelen…

IMG_2028
Bruce houdt nog steeds heel veel van mij.

IMG_2046
En ik hou nog steeds heel veel van het maken van de dromenvangers… vooral het bij elkaar zoeken van alle losse dingetjes die ik eraan hang!

IMG_2050
Bruce deed ineens niet meer als zichzelf, dus ik voelde de bui al hangen! Blaasontsteking! Piepende banden naar de dierenarts, antibiotica-kuur en toch weer op dieetvoer voor katers met stress! Hij heeft ook een heel stuk van z’n vacht eruit getrokken, waarschijnlijk van de pijn van de blaasontsteking, maar hij is gelukkig nu weer okay. Ik dacht dat het ritje naar de dierenarts z’n laatste zou zijn, janken, drama, maar hij mag nog een tijdje mee!

IMG_2052
Regenboog-dromenvangers in de maak! Daar word je toch blij van?

IMG_2065
Nina kan zelfs goed balanceren met een frikadel!

IMG_2069
Wat worden ze mooi!

IMG_2079
Balanceren met een frietje kan ze ook.

IMG_2084
Bruce kan vooral heel goed loungen en hangen nu het weer beter met ‘m gaat.

IMG_2086
Weggeef-acties! Gaan ook gewoon maar door! Deze maand mogelijk gemaakt door www.easytoys.nl die me een grote vol met weggeef-speeltjes stuurde!

IMG_2093
Turkse tortelduiven hadden een nest gemaakt en er een ei in gelegd… een nogal slordig nest, dus helaas is het nest weggewaaid, met ei en al, dus de duiven zijn weer ergens anders aan een nieuw nest begonnen… sukkels!

IMG_2094
Dit was een heel goed speeltje, de We-Vibe Nova! We wat prijzig (€ 139,-), maar ja, dan heb je ook wat!

IMG_2103
Wat? Wat? Wat? Nee, Bruce, jij mag geen snackjes meer tussendoor! Al heb ik wel drumsticks voor ‘m gekocht en nu krijgt hij om de dag een gekookte drumstick (het vlees dan). Hij blij.

IMG_2111
OMG! Krijg ik ooit een opgeruimd kantoor?

IMG_2112
Vast niet. Overal staat iets. Was. Dromenvangers. Dozen. Spullen. Pffffff…

IMG_2113
Ja, daar word ik af en toe wel chagrijnig van, maar ja, dan kijk ik naar m’n Lush-spulletjes en dan ben ik meteen weer blij. Zo makkelijk gaat dat.

IMG_2124
Dit is een hele goede vibrator, maar vooral ook een hele goede foto van mezelf!

IMG_2135
Ja, ook ik heb Snapchat, maar omdat die kut-telefoon dus niet goed werkt, kan ik ook niet goed Snapchatten, want dat wil ik dus eigenlijk wel gaan doen… nu kan ik alleen maar wat foto’s tussendoor maken, maar nog geen korte filmpjes, want dan is het geheugen alweer vol… AAARGH!

IMG_2148
Bruce helpt weer elke dag mee achter de pc.

IMG_2160
En Nina voelt zich dus ook weer kiplekker na de operatie!

IMG_2189
Er moeten weer Love Ritual Boxen komen, dus ik moet weer vogels knippen!

IMG_2199
Eind juni ga ik met vriendin K. naar Londen!!! Hoera!!! Uiteraard naar de Lush-winkel!

IMG_2202
Zijn ze niet cute??? Mini-regenboog-dromenvangers!

IMG_2211
Ik had heel graag buiten willen schilderen, maar het weer laat het niet toe. Dan maar binnen in de keuken en de woonkamer…

IMG_2214
En OMG! Het hele huis staat weer vol! Maar dan wel met regenboog-boxen! Met glitters

IMG_2230
WOW!!!

IMG_2240
Ik ben hier dus helemaal verliefd op!

IMG_7332
Ook op deze collectie Lush-parfums.

IMG_7337
Een ideetje voor kinder-sapjes…

IMG_7345_1
Talking sticks zijn klaar!

IMG_7346
Nog meer vormgeving voor Lovely Juice (binnenkort in café’s te koop)!

IMG_7355
Ik nam vriendin J. mee naar een high tea in het Van der Valk-hotel in Tiel! Was echt superveel en superlekker! Snel weer een keer…

IMG_7375
Uiteraard waren er ook elk weekend weer pubers die gevoed moesten worden… en ook op de woensdagen en donderdagen was ook de oppaspuber er weer… alles loopt lekker!

IMG_7425
Okay, dit is wel een dingetje! M’n moeder moest een broek terug brengen bij de Miss Etam en daar zag ik een heel erg leuk jurkje hangen, maar ja, MISS ETAM!!!!

IMG_7427
Gekregen van m’n vader! Lief hè? En ik rock ‘m gewoon hartstikke!

IMG_7435
Omdat ik een week heel zielig was nam mijn man me mee naar…

IMG_7438
De Lush-winkel in Den Bosch!

IMG_7439
En ik mocht alles kiezen wat ik wilde!

IMG_7440
Hij mocht een zak worstenbroodjes mee naar huis.

IMG_7441
Kijk mij eens blij zijn!!!

IMG_7449
Allemaal gekregen! Ik hou er HEEL VEEL VAN!!!!

IMG_7451
Ook weer goed gekookt de afgelopen maand… tijd om m’n kookblog ook weer eens wat leven in te blazen, want dit recept voor Indische karbonaadjes is echt too die for!

IMG_7454
Zo liggen J. en ik er elke avond bij.

IMG_7460
En zo zie ik eruit na m’n Lush-douches… fris hè? Ik kan het iedereen aanraden!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marjan schreef:

  Lush geeft jou een hele nieuwe kijk op je leven en op je zijn….. wat heerlijk voor je! Ik wilde dat ik zo Zen kon zijn als jij na een blik op je Lushproducten :-)

  Xx

 2. Adinda schreef:

  Ik vind het zo rot en teleurstellend dat ze ze respectloos met je zijn omgegaan! Kan me goed voorstellen dat je daardoor in een flinke dip zat. Kreeg een heel ongemakkelijk gevoel bij het filmpje (maar dat kan komen doordat ik wist wat er achter zat). Jammer jammer, ze hadden er zoiets leuks van kunnen maken!!
  Wel heel fijn dat je zo blij wordt van Lush. En heee ik ga ook eind juni naar Londen, super leuk!

 3. Kate schreef:

  He gadverdamme. Waarom moet er nou altijd zo lullig en lacherig gedaan over vrouwen en seks? Kan me echt voorstellen dat je je flink klote voelde over dat interview, alsof het door een 12-jarige gemaakt is.

 4. Annelies schreef:

  Waar hebben ze die opgegraven die Jan. Wat een naar mannetje geen greintje gevoel voor humor. Dikke dislike!

 5. Jan Folkersma schreef:

  Jeuj een plog! Wat een avonturen met alle dieren dochters en plantjes. En alles gaat weer helemaal goed! Dat is toch veel belangrijker dan zo’n Jan bijt Hond.

 6. Ingrid schreef:

  Wat een heerlijk kleurige maand inkijk weer in jullie leven? En wat zit je haar goed. Het zal ook wel lekker ruiken met al die lush geurtjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *