web analytics

19

HOE 1 POEZENHAAR JE KAN BREKEN

De camera is uit.

De cameraman, de geluidsman en de regisseur zijn wat met elkaar aan het overleggen en ik probeer de presentator een beetje op z’n gemak te stellen, want hij heeft overduidelijk nog nooit een vibrator in z’n handen gehad. Of probeer ik mezelf op m’n gemak te stellen door maar wat van me af te praten? Ik voel me helemaal niet relaxt met 4 vreemde mannen in m’n huis. Ik heb het gevoel dat ik me moet bewijzen. Mezelf moet uitleggen. Me moet verantwoorden voor datgene wat ik doe. Voor mijn baan. Voor mijn leven. Voor mij.

“Deze vibrators zitten al jaren in die bakken hoor”, zeg ik tegen de presentator. “Ik gebruik ze echt niet elke dag en ik ben ook echt niet elke dag aan het testen hoor. Ik bewaar alleen de goede en de hele slechte en sommige bewaar ik om met elkaar te vergelijken, want sommige merken komen dus met een 2.0 versie en dan wil ik wel weten of die nieuwe echt beter is dan de vorige en dat kan alleen door ze naast elkaar te laten trillen.”
De presentator knikt.
“En alles zat ooit in kartonnen verhuisdozen, maar ik heb er hele leuke ladekastjes voor gekocht en daar alles enigszins georganiseerd ingedaan, maar het blijft bij mij toch altijd een beetje een chaos, maar ja, dat is alles bij mij, ADHD, hoarder, drukdruk, kijk, zoals deze bijvoorbeeld, die kan eigenlijk gewoon weggegooid, want die was best geinig om een keer te testen, maar die zou ik er nooit meer bijpakken voor het echt, en ooooh, kijk, hahahaha, moet je kijken, hier zit een haar op van Bruce.”
“Bruce?”, vraagt de presentator.
“Ja, Bruce Lee, die zwarte kat die naast je op een stoel ligt. De katten gaan ook overal tussen liggen op m’n kantoor en sommige materialen trekken gewoon ontzettend veel stof en haar aan, dat is nou eenmaal zo. ”

De camera gaat aan.

De presentator pakt een vibrator.
En ja, precies die vibrator waar een haar van Bruce op zit.

“Hier zit nog een poezenhaar op”, zegt de presentator.

ARE YOU FOR FUCKING REAL? Ga jij nou echt dit grapje maken? Ik heb het je net allemaal uitgelegd! Dit was MIJN grapje. En het was niet eens een grapje. Ga je het nu echt zeggen? Ga je nu zeggen wat ik denk dat je gaat zeggen? Ga je dat nu echt doen? Ga je het doen? Ga je nu echt datgene zeggen wat elk jongetje van fucking 14 jaar ook zou zeggen?

“Is die van jouw poes?”, vraagt hij.

Hij heeft het gezegd. LOSER. Ongelofelijke loser.

“Ja”, zeg ik.
En daarna zeg ik: “Maar Jesus, wat een ontzettend flauw grapje!”

“Ik weet gewoon zeker dat ze het zo gaan knippen en plakken dat ze al mijn reacties, mijn grapjes, mijn cynische antwoorden eruit laten”, huil ik een paar dagen later tegen m’n man.
“Nee joh, dat gaat echt wel meevallen”, zegt J.
“Nee, ik weet het zeker, dat van die haar van Bruce, ik ben zo eerlijk en naïef om dat dan zelf te zeggen als de camera uit is, gewoon gezellig, gewoon leuk, maar dan gaat hij erover beginnen als de camera draait en dat is gewoon achterbaks, echt, ik vind het niet eerlijk, echt niet hoor en dan zul je zien dat ze eruit knippen dat ik heb gezegd dat ik het een flauw grapje vind.”
“Nee, schatje, dat zullen ze echt niet doen.”

Maar dat is precies wat ze wel hebben gedaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Angelique schreef:

  Grrrrrrrr! Ik wil ze in elkaar gaan slaan voor jou!

 2. Margreeth Kelly schreef:

  Ik druk de tv aan en zie jou!
  Iiiiih aaah, kijk! Kijk dan! Dat is Luna , dat is Chantall, ik lees haar altijd! Kijk dan! Ik herkende haar kast en toen pas zag ik het! Dolenthousiast ben ik. Zoon kijkt ff mee en dan komt die haar. Ik dacht, is ze nu zenuwachtig, is dit allemaal echt?? Ik pak mijn iPad en lees dit verhaal. Ja ik snap meteen dat Jan rijdt rond niet nog een seizoen gaat. Dieptriest en wat belachelijk!

 3. Ier schreef:

  Ik heb je gezien! Ik vond je vooral onwijs relaxed en sympathiek overkomen. Laat Jan maar lullen.

 4. Margreeth Kelly schreef:

  Voor mij is het: “hoe 1 poezenhaar Jan kan breken”

 5. Hannah schreef:

  Wanneer was het op tv???

  Al snap ik dat je dat niet bekend wil maken…. Heb je je ongenoegen al laten blijken? Wat een stelletje amateuristische losers.

 6. Irm schreef:

  Al was het best aan aardig item, toch zeg ik: nooit meer doen. Het blijft een beetje ‘aapjes kijken’, en je hebt zo veel meer in huis.

 7. hank schreef:

  Volgens mij heb je gewoon een zootje knurften over de vloer gehad. Je hoeft helemaal niks te verantwoorden aan wie dan ook, behalve aan die paar mensen die je echt kennen en die van je houden. Er zijn nog genoeg aardige en lieve mensen die je lezen en je waarderen, en ik hoop dat ik daar een van mag zijn. Kop op, don’t let the bastards grind you down.

 8. Lotte schreef:

  Via google ben ik hier terecht gekomen.
  Ik zag het item gisteren en het is volgens mij positief en opgewekt.
  Een jonge vrouw die sexspeeltjes test en verkoopt, de naam van je bedrijf werd zelfs genoemd. Dat mag een NPO programma volgens mij niet ;) Het kwam op mij niet zo over zoals je hier beschrijft. Ik wist niet van je bestaan af en nu wel.

 9. esther schreef:

  Ik vind jou gewoon heel erg leuk in dit item. Het is juist die ‘Jan’ die voor lul staat met z’n handschoentjes en brutale vragen (‘wat vindt je man van je “hobby?”) waar zijn kleingeestige oordelen vanaf druipen. Dit doet alles af aan dat programma en helemaal niks aan jou, hoor!

 10. Mirjam schreef:

  Laat je niet gek maken! Was een hartstikke leuk stuk, zeker ook het opensnijden :).

 11. Annemiek schreef:

  Ik vond het een superleuk item ! Niks geks, en die haar, ach ja. Ik was ook ooit op tv met een item, en mijn nu ex-man deed heel negatief, nou dat is zaaalllig voor tv, dus dat werd uitvergroot.
  Ik dacht dat die bakken onder je bed vandaan kwamen en dat je elke avond even gaat grabbelen wahahaha…. nee hoor, je deed het prima, helemaal jezelf.

 12. Nono schreef:

  Ik las je stukjes. Ging toen kijken, bevooroordeeld. Was ervan overtuigd dat t kromme tenen zou worden. Maar nee, ik sluit me aan met wat hierboven gezegd wordt. Jij staat juist niet voor lul. Vond het een leuk stukje en ik houd niet eens van sexspeeltjes!

 13. Rolandow schreef:

  Ik vond het altijd een leuk format, dat Jan rijdt rond. Soort man bijt hond 2.0. Vond.

  Gelukkig hoorde ik dat ze alweer van het scherm verdwijnen vanwege tegenvallende kijkcijfers.

  Karma had z’n werk al gedaan.

 14. BiteMe schreef:

  Heb net even terug gekeken en ik denk dat het in je hoofd erger is dan in werkelijkheid. Je komt hartstikke sympathiek en spontaan over. Vond die Jan een beetje stijfjes en ongemakkelijk. Je deed het hartstikke leuk. Echt. En dat zeg ik niet omdat ik je lees, als het kut was zou ik het ook zeggen (ik heb een totaal gebrek aan filter)!!!

 15. Kees Versluis schreef:

  Ik volgde je jarenlang. Vind je altijd prettig schrijven. Vandaag zag ik je opeens op TV. Ik kende het programma helemaal niet. Blijf vooral jezelf. Die Jan is een lul die doet alles voor de kijkcijfers. Vooral die haar. Basisschool grappig.

 16. CiNNeR schreef:

  Heb het gezien en vond het een heel leuk item. Denk dat het voor jou anders is omdat jij het hebt meegemaakt. Met alle vervelende momenten en vier vreemde mannen in huis die nogal kinderachtig en knurftig waren. Maar die zien wij niet, wij zien een kort leuk item waarin je als altijd heel enthousiast en vrolijk over komt.

  Het was de ‘Jan’ die ongemakkelijk over komt, juist door bv dat grapje en hoe hij die maakt. Of dat hij handschoentjes aan trekt.

  Enfin, ik heb er van genoten en denk heel veel mensen.

 17. Patchwork schreef:

  Je hebt ´t heel goed en leuk gedaan! En ze lieten Bruce toch zien na die haar-opmerking, dus ik denk dat ´t voor de kijker wel helder was. Bruce ook meteen beroemd!

 18. sabine schreef:

  Ik vond jou heel leuk en Jan best wel een beetje boel knullig in dit item. Alsof hij nog nooit een seksspeeltje gezien had, laat staan aangeraakt.

 1. 20 juli 2017

  […] LUNA VOELT ZICH NIET SERIEUS GENOMEN LUNA IS EEN POESJE ZONDER HANDSCHOENEN HOE 1 POEZENHAAR JE KAN BREKEN […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *