web analytics

0

UITSTELGEDRAG OP WOENSDAG

middengelukt2016

IMG_0133
Ik zit mezelf een beetje in de weg. Ik weet dat ik m’n dromenvanger-site moet gaan verhuizen, ik heb de beslissing genomen, maar ik heb er nog geen zin in om het ook daadwerkelijk te doen, ook al weet ik dat het eigenlijk zo snel mogelijk moet gebeuren. In plaats daarvan maak ik maar een nieuwe dromenvanger die ik dus niet online zet, maar moet wachten tot de nieuwe site online is… Handig hè?

IMG_0135
Hier is de oppaspuber alweer gearriveerd en hebben we de afgelopen weken alweer bijgepraat… we eten Mexicaans uit de diepvries!

IMG_0136
En deze knapperds liggen weer kontje-kontje.

IMG_0141
Ik maak deze appel-roosjes met bladerdeeg… best goed gelukt voor een eerste keer.

IMG_0142
En als de puber op bed ligt kijken J. en ik naar Nick en Simon. Leuk.

Vorig jaar had ik een kater...

Vorig jaar had ik een kater…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *