web analytics

1

ONE LOVE, VIBO’S & LUIAARDS

middengelukt2016

IMG_0114
Dit gaat ‘m worden volgende week dinsdag!

IMG_0116
Nog meer vibo’s? Oooh! Ik kan het allemaal niet meer aan hoor! Deze kreeg ik opgestuurd!!! Binnenkort dus een review en een give away op Climaximaal.nl!

IMG_0121
Heel even knuffelen met Nina.

IMG_0124
’s Middags is de oppaspuber er weer en nadat ze haar huiswerk heeft gemaakt kijken we wat stomme programma’s. Ik keek onlangs naar het programma ‘Koopziek’ en daar zat deze man in… en ik zweer dat ik hem al ergens eerder heb gezien! Ik zweer het! In een programma als ‘Achter Gesloten Deuren’? Ik had gehoopt dat de oppaspuber ‘m zou herkennen, want die onthoudt zo ongeveer alles, maar ze weet het niet… van dit soort dingen kan ik wakker liggen! Heb ’t hele internet al afgezocht, maar niets gevonden, helaas.

IMG_0147
Op tv is er een allerschattigst programma over luiaards! OMG! Wat lief!!!

IMG_0150
Echt! Genieten deze documentaire!

IMG_0158
Kijk nou! Met een hoedje, omdat ze jarig is!!! Leuker dan dit wordt het niet meer vandaag hoor!

IMG_0160
Als de oppaspuber op bed ligt, dan maak ik een lekkere, pittige vulling voor Jamaicaanse patty’s! Hmmmm…

 

Vorig jaar ging ik met de oppaspuber naar de tandarts...

Vorig jaar ging ik met de oppaspuber naar de tandarts…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Renske schreef:

    Aaah nu maak ik me ook druk om die man, haha! Maar nog nooit eerder gezien.
    Ik ben heel benieuwd naar je tattoo, ziet er nu al heel cool uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *