web analytics

0

SIERADEN, PAUA SCHELPEN & JAMAICAANS ETEN

middengelukt2016

IMG_6957
Dit is een hele rare vrijdag! M’n vader moest eerst naar het ziekenhuis, waardoor we dus niet om 8:00 naar de LIDL gingen, maar pas om 11:00 en ja, dan loop je daarna de hele dag een paar uur achter… al heb ik wel keurig gestreken, opgeruimd, gestofzuigd en gedweild! Nina merkt er helemaal niks van en wil gewoon een stukje croissant, want dat krijgt ze elke vrijdagochtend.

IMG_6960
Dan komt mijn nichtje D. met een hele doos met oude sieraden langs! WOW! Haar schoonmoeder is aan het opruimen en kwam van alles tegen! Echt supergaaf en het wordt nu echt de hoogste tijd dat ik de boel ga organiseren, want ik heb alles, maar waar, dat is steeds de vraag!

IMG_6962
En kijk hier eens! Daar is Scooby! Samen met vriendin R. en vriend N. natuurlijk! We hebben ze een paar maanden niet gezien, want onze vakanties overlapten… we hebben elkaar gemist en een hoop te vertellen. Ook dochter S. is inmiddels gearriveerd, dus het is gezellig!

IMG_6963
Vriendin R. heeft stokjes voor me meegenomen uit Nieuw-Zeeland! WOW! Dat worden gave talking sticks!

IMG_6965
En ik krijg ook een hele zak met stukken Paua schelp! Die kun je dus alleen in Nieuw-Zeeland vinden en zijn echt PRACHTIG! Glimmerdeglim!

IMG_0162
Ik ben druk bezig met m’n Jamaicaanse gerechten en ik heb nergens foto’s van, want het is te gezellig om foto’s te maken (en ik ben te druk met roeren in de soep en in de andere pannen)! Deze foto is door dochter S. gemaakt met Snapchat en ik heb nu dus Snapchat, maar ik snap er verder weinig van! Om 22:30 is iedereen moe. Moe! Moe! Normaal gesproken halen we de hele nacht door, maar we zijn allemaal echt kapot en gaan gewoon vroeg naar bed. Zalig!

Vorig jaar had ik een relaxte donderdag...

Vorig jaar had ik een relaxte donderdag…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *