web analytics

2

PLOG DINSDAG 27 DECEMBER 2016


Eh?????????


Ehhhhh??? Heb ik nu een relatie met een man die uit zichzelf voorstelt om naar de IKEA te gaan????


Yep!


Het is ook een man die steeds probeert een foto van me te maken, maar ik weiger om in de camera te kijken. Ik doe het nooit zo leuk op foto’s van anderen.


Hij kent me dan weer wel enigszins, want deze quote op de IKEA-muur zou dus eigenlijk mijn mantra moeten zijn. Mijn huidige mantra; ik doe het zelf wel.


Ik heb een heleboel dingen bij de IKEA gekocht die ik niet nodig had, maar altijd al heb willen hebben. Gekleurde smoothie-rietjes bijvoorbeeld. En een nieuwe eiersnijder. Thuis doen we toastjes met diverse lekkere snackies.


En ondertussen kijken we naar Love Actually. Allebei voor de zoveelste keer, maar hij blijft leuk.


Ik kijk dus lekker nog steeds niet in de camera. Nina wel. Want Nina hoopt dat ze door haar zielige blik misschien wel iets van de kip krijgt die ik aan het plukken ben. Niet dus. Nou, vooruit, 1 stuk dan, omdat je zo zielig bent. We zijn nog even langs de dierenarts gereden om wat verzachtende zalf voor haar oor te halen. Ze heeft waarschijnlijk een oorontsteking, maar ik moet vrijdag sowieso met haar langs de dierenarts en om Nina nu 2 keer in de week richting de dierenarts te brengen, dat is niet goed voor haar stresslevels. Ook niet voor de mijne trouwens. De verzachtende zalf lijkt wel wat te, eh, verzachten.


We eten laat, maar het is het wachten waard; kippenragout! Hmmmmm!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Hans Hollenberg schreef:

    Maar Maar….ook Ik als man zijnde vind de Ikea Leuk!

  2. Ingrid schreef:

    Die bordjes met brood en salade zien er toch écht smakelijk uit. Ik heb nog nooit iets bij Ikea gegeten. Wil er eigenlijk altijd zo snel mogelijk uit. Pakken waar ik voor kom….en even een uitgebreide tussenstop bij de ‘hebbedingetjes’ dat dan weer wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *