web analytics

2

PLOG DINSDAG 8 JANUARI 2019


Goedemorgen! Dit wordt een lekkere korte plog, want ik ben alleen maar aan het werk geweest en heb naar m’n beeldscherm gestaard. En foto’s gemaakt van m’n tieten! Iedere dinsdag probeer ik een lingeriesetje te reviewen op Climaximaal.nl. Vandaag weer gelukt; LEG AVENUE- HALTER STRETCH VELVET TEDDY PETROL – LINGERIE REVIEW #513. Conclusie: aan mijn tieten kun je weinig verpesten, maar het setje zit verder raar en strak op verkeerde plekken.


Even op het fietsje om onze sushi bowl-verslaving in stand te houden. Alles blijkt veel goedkoper bij de toko en dan dus héél veel goedkoper. Sushirijst, 500 gram bij de Jumbo; € 2,60. Een kilo sushirijst bij de toko; € 1,95. Ook norivellen waren de helft goedkoper.


En dan houd je dus geld over om allerlei gekleurde sesamzaadjes te kopen!


Maar we aten spaghetti bolognese. Al was ik de enige die wat at, want M. heeft een migraine-aanval en kan geen eten zien of ruiken, dus gaat op bed liggen. Ik kruip er zelf een paar uur later bij.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Kijk, dat soort prijsverschillen zijn altijd leuk! Hoop dat de migraine inmiddels weg is bij M….

  2. Anouk schreef:

    Ook heel erg wel bij de toko te vinden en amper in de supermarkt. Maar wel echt buitengewoon goed te doen op zo’n pokebowl: Furikake.
    ik doe het inmiddels zelfs op mijn zelf gepofte popcorn of bij een bakje naturel chippies, verslavend dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *