web analytics

8

PLOG MAANDAG 10 DECEMBER 2018


Goedemorgen Nien! Dit was niet de bedoeling hè? Gisteren had M. het hele huis gedaan, inclusief de slaapkamer met een nieuw dekbed. “En dan mag Nina niet op bed”, was de afspraak. En ze ging ook keurig in haar mand liggen toen we gingen slapen, maar ergens midden in de nacht heeft ze de slaapkamerdeur zachtjes opengeduwd (hij sluit niet goed) en is ze heel sneaky naar binnen geglipt en op bed komen liggen. Zowel M. als ik hebben hier niks van gemerkt. Aaaaaaah! En als je er toch niks van merkt, dan mag ze toch best elke dag op het hoekje van het bed komen liggen?


Ik doe het standaard-ochtendrondje met de poezen, de afwasmachine en de medicijnen van Nina. Daarna laat M. Nina uit voor haar standaard-ochtendrondje. Ik ben superblij dat M. het geen probleem vindt om ’s ochtends in de kou en donker en soms ook regen met Nina te lopen, want als ik iets erg vind is het wel kou en donker en regen. Brrrrrrrr!


Ik ben de hele ochtend en middag aan het werk. Vooral met m’n boekhouding. Kutwerk. Daarna nog even een filmpje voor Youtube, wat halve reviews, wat foto’s, nou ja, working 9 to 5 what a way to make a living!


En deze gozert doet dus helemaal niks.


En deze dame kiest ook voor een balansdag.


Ik kon me niet beheersen. Ik had nog 1 adventskalender met ‘sexy dingetjes’ in huis en die was ik heel keurig elke dag aan het openen en reviewen op Instagram, maar mijn hebberigheid en nieuwsgierigheid hebben het uiteindelijk gewonnen. Het is een supertoffe kalender en het voordeel is; nu kan ik de review gaan schrijven.


HOOGTEPUNT VAN DE WEEK! NEE, VAN HET JAAR!!!!!! Ik heb m’n eigen Tiel Light Festival!!!!! De buurman had vorige week gezegd dat hij het zo jammer vond dat niet iedereen de tuin meer versierde, zoals vroeger. Zij wonen al meer dan 40 jaar op dit adres en de meeste ‘eerste-bewoners’ zijn inmiddels vertrokken. Het woord ‘lichtjes’ en ‘versieren’ werkt op mij als een rode lap op een stier, dus ik mocht losssssssssss!!!! De flamingo’s uit de achtertuin zijn tijdelijk verhuisd naar de voortuin en hebben gekleurde lichtjes gekregen! BEELDSCHOON!


BEELDSCHOON!


WOW! Er staat ook een projector met sterren op de muur van het huis gericht, maar dat is niet zo goed op de foto te zien. Perfect is het! PERFECT!


Geen foto van het eten van vandaag (Thaise vis van Piet) (lekker), maar meteen door richting vriendinnetje F.! Even langs de Albert Heijn om wat lekkers voor de poesjes van F. te halen.


Dit is Kiwi.


En dit is Kiwi ook. Ooooh, ik mis Bruce zo vreselijk als ik deze foto zie.


En dit is Mango. Ook superknap natuurlijk op het panterstoeltje.


En weer thuis. Nog even de Tielse roddels doornemen met M. en dan richting bed. We doen wederom een poging om Nina niet mee te nemen, maar die zit na een kwartiertje heel zielig voor de deur te wachten en ik ben een slechte nee-zegger. Het is gewoon té gezellig. Hoe dichter ik tegen M. aankruip ’s nachts, hoe dichter Nina weer tegen mij aankruipt (ja, M. ligt op het randje soms). LIEF!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Ier schreef:

  Oh, die Nina :) schatje om te zien, hoor

 2. Irene (Pix) schreef:

  Het werkt gruwelijk aanstekelijk die lichtjes en versiering buiten. Denk dat ik vandaag ook maar eens lossssss ga… :-)

 3. Marjan schreef:

  Jij kan heel goed NEE zeggen hoor, alleen niet tegen Nina…. en dat snap ik maar al te goed… :-)
  Die Kerstflamingo’s zijn geweldig! Ik zie ook ineens overal voorbij komen, en ik ga ze steeds mooier vinden en mijn grijns wordt alleen maar breder (nog even en ik lijk op een breedbekkikker en ik kan dat in deze tijd van het jaar alleen maar toejuichen)

 4. nico schreef:

  Jij bent heerlijk lekker geweldig lief gek, fijne feestdagen voor jou en je moeder en aanhang.

 5. Jessie schreef:

  Oh geweldig, je eigen lichtjes parade in de voortuin. Ziet er geweldig uit.

 6. Buuf schreef:

  De kerstflamingo’s zijn zo super!!!!!

 7. Sandra schreef:

  Zie ik daar nou een kale onverlichte boom achter die flamingo’s? ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *