web analytics

2

NIET ZO’N MINDFUL DAGJE

middengelukt1

IMG_8882
Ik begin die hele Flow, waar ik al een paar jaar een abonnement op heb, helemaal zat te worden. Hoe vaak kun je schrijven dat je je aardappels met aandacht moet schillen? Werkelijk waar! Ik denk dat dit zinnetje, of vergelijkbare zinnetjes, of vergelijkbare onderwerpen in elke Flow staat… zo voelt het wel. Ik ga dan nu toch echt opzeggen. Ik kan er niet meer tegen.

IMG_8883
Marleen Jansen geeft me huiswerk voor de Meer Pret In Bed-challenga en dat is ook iets met rustig doen en met aandacht je eigen lichaam verkennen en strelen en weet ik veel wat. Ook hier kan ik niet meer tegen. Doei.

IMG_8894
Ik ga een fijn stukje schrijven over deze vibrator.

IMG_8900
En daarna houd ik me bezig met dit.

IMG_8908
En daarna komt de oppaspuber alweer thuis, even wat eten, drinken, huiswerk maken, eten, douchen en dan op de bank met Nina.

IMG_8909
Als de puber op bed ligt kijken J. en ik nog naar deze kerel en die was eigenlijk geniaal. Behoorlijk hard, maar geniaal. Ik ben alleen vergeten hoe hij heet, want zou graag nog eens een show van ‘m kijken.

 

Vorig jaar had ik m'n tweede Helweek-dag...

Vorig jaar had ik m’n tweede Helweek-dag…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Nicoline schreef:

    Klonk hij Australisch? Dan is het Jim Jefferies :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *