web analytics

0

DE MEXICAANSE KLAVERJAS-COMPETITIE WAARVAN IK GEEN FOTO’S MAAKTE

middengelukt2016

IMG_9813
Het is weer vrijdag! En fervente ploglezers weten het al! Dat betekent dat de oppaspuber weer naar school en daarna richting haar moeder gaat! En dat ik samen met mijn ouders boodschappen ga doen bij de LIDL en de Turkse supermarkt. Even langs de Waal voor deze mooie zonsopgang.

IMG_9814
En met een goed-gevulde wagen weer naar huis! Even een croissantje met kaas en koffie, dan alles uitpakken, inpakken, in de koelkast, in de diepvries en dan weer aan het werk!

IMG_9815
Nog steeds bezig met die boxen? Ja! Het hele huis staat vol, want ze moeten nu in de winter nogal lang drogen. In de zomer is alles zo droog in de zon, maar nu is het dus even behelpen.

IMG_9816
Ach, dan draai ik ondertussen toch nog een Mexicaans kipgerecht in elkaar?

IMG_9817
Tjoptjop!

IMG_9831
Nien, wat ben je toch MOOI!

IMG_9832
Na het verven en het koken heb ik ook nog het hele huis schoongemaakt! En net als ik wil gaan zitten met een lekkere plaat komen dochter S., vriendin E. en J. binnen.

IMG_9833
Ja, Nien, weg relax-moment.

IMG_9834
En ik had nog wel Anita Meyer klaar liggen!!!

IMG_9835
Ik heb dus geen foto’s gemaakt van mijn werkelijk superlekker en goedgelukte Mexicaanse maaltijd! Met wraps en rundvlees, gehakt, 2 soorten kip en allerlei lekkere bijgerechten! Ja, dat krijg je ervan als je de gastvrouw bent, dan ben je drukdrukdruk met alles precies op tijd af hebben en vergeet je foto’s te maken.

IMG_9838
Maar het was dus lekker en de rest van de avond hebben we een K.U.T.-competitie (Klaverjassers Uit Tiel) met prijzen (die J. en ik nog even snel tussendoor bij de kringloop hebben gehaald en die ik nog even snel tussendoor heb voorzien van de juiste embleempjes en lintjes in de kleuren van het logo van Tiel).

IMG_9839
Laat ik het zo zeggen; ik sta laatste.

IMG_9840
Hier werden J. en ik even gigantisch ingemaakt door vriendin F. en vriendin J.! Heel, heel erg! Wij hebben ze leren klaverjassen en ze walsen zo over hun leermeesters heen. Prachtig. We konden de competitie niet helemaal afmaken (iedereen moet een keer met iedereen kaarten), dus wordt vervolgd, maar ik sta al zo ver achter dat ik nooit meer kan winnen. Gelukkig kan ik andere dingen heel goed, zoals Mexicaans koken en daar vergeten foto’s van te maken.

 

Vorig jaar kwam ik allemaal oude foto's tegen en at ik ook Mexicaans...

Vorig jaar kwam ik allemaal oude foto’s tegen en at ik ook Mexicaans…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *