web analytics

3

PLOG ZATERDAG 20 JANUARI 2018


Oh. Lord. Ik moet heel veel doen vandaag. Het is zaterdag, maar ik ben er om 6:00 al uit om diverse snacks voor vanavond te gaan voorbereiden.


Diep van binnen ben ik natuurlijk een heel sexy vrouw, maar ik loop erbij als een slons. Pyjamabroek binnenstebuiten, geen BH, slobber-T-shirt en een Nel Veerkamp-vestje. Gelukkig kan ik wel heel lekker koken.


Even ontbijten tussendoor en dan snel een rondje markt en Turkse supermarkt voor de laatste ingrediënten.


En natuurlijk ook even langs m’n ouders om een bosje bloemen te brengen.


Al had ze gisteren ook al een bosje narcissen gekregen! Maar… elk moment dat je je moeder een bosje bloemen kan geven; DOEN!


Heeft ze wat om naar te kijken als ze al die kleedjes voor me haakt! Ik breng haar weer een zak vol haakgaren, dan kan ze weer even vooruit.


Nou! Nog leuker dan de rode LUNA-wijn van gisteren is deze witte LUNA-wijn mét poesje op het etiket!


Hmmmm… de albondiga’s zijn goed gelukt! Ik laat M. en m’n vader even proeven.


Je ziet het helaas niet goed op de foto, maar ik ben dus (weer) samosa’s aan het maken. En nu ging onlangs m’n samosa-maker stuk, dus moest ik een nieuwe kopen! En… toen zaten er 4 in een setje voor bijna gratis! Dus… nu heb ik ook een supermini-samosa-maker! Daar links op de foto liggen dus samosa’s van 4 centimeter groot. SUPERSCHATTIG. Wel heel veel werk.


Maar ja, ik heb de hele dag.


Nee. Nee. Nee. Ik wil niet op de foto als ik er zo slonzig uitzie hoor. Een selfie is tot daar aan toe.


Gevulde eitjes maken. En ik heb nog veel meer gemaakt, maar allemaal geen foto’s van, want ik zat in de kook-flow!


Ondertussen heeft M. het hele huis schoongemaakt en Bruce maakt even gebruik van zo’n heerlijke schone en glimmende tafel.


Nina is ook klaar voor de visite.


Ik ook nadat ik heb gedoucht en me netjes heb aangekleed.


Wie komen er dan Nien??? De overbuurvrouw en de overbuurman!!!! Vindt Nina heel gezellig!!!!


We gaan Kolonisten van Catannen (is dat een werkwoord) (ja). De overbuurvrouw wint 2 keer, maar M. had het spel nog nooit gespeeld, dus die moest het allemaal nog leren en ik had de hele dag in de keuken gestaan, dus kon me heel moeilijk concentreren op het spel. Of zoiets. De buurvrouw is gewoon heel goed, dat vooral. Maar… leuk spel, leuke avond!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Ingrid schreef:

  Liefde Chantal, liefde voor Riet…..zeg het met bloemen.
  Mocht Nina zo maar in haar eigen mandje?
  Van dit eten op de foto’s krijg ik, op de vroege ochtend, dan wel weer trek.
  Gezellig wakker worden met drie nieuwe blogs, na mij avonddienst, trouwens.

 2. CJ schreef:

  Rood ging toch ook wel lekker zo te zien…

 3. Jan Folkersma schreef:

  Met je pyjamabroek binnenstebuiten, geen BH, slobber-T-shirt en een Nel Veerkamp-vestje ben je nog steeds de mooiste van heel Tiel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *