web analytics

6

OMDAT JE NOOIT GENOEG NAGELLAK HEBT

beginpaginatotaal

IMG_4475
Ooooh, is het weer zover? Yep! Ik schrijf nog wat, ik plog nog wat en ik wacht tot oppasmeisje M. wakker wordt, zodat we samen kunnen ontbijten.

IMG_4478
Ontbijten? Eten? Eten? Eten? Nee, Nina, jij hebt al gehad!

IMG_4480
Op zich heel lekker en toch ook wel enigszins gezond en voedzaam. Het is kippengrillworst met komkommer.

IMG_4483
Kippengrillworst? Lust-ie wel, zegt Bruce.

IMG_4489
Oppasmeisje M. en ik gaan Nina uitlaten en brengen ondertussen een bak met de Mexicaanse kipschotel bij m’n moeder. Nina krijgt bij het afscheid altijd 5 koekjes van m’n moeder, maar daar hoeft ze nooit een kunstje voor te doen. Vandaag moet ze mooi-zitten-met-koekie-op-neus en daar heeft ze niet zo’n zin in. Dit is dan ook Nina’s WTF-kop.

IMG_4490
HAPPAAAAAAA!!! Dit is Nina’s als-je-me-nog-een-keer-een-kunstje-laat-doen-dan-vreet-ik-je-op-kop.

IMG_4492
M. en ik gaan nog even langs de Secunda (de kringloopwinkel van Tiel) om te checken of ze nog wat leuks hebben. Hebben ze wel, maar voor belachelijke prijzen. Bovenstaand bordje is geen groot bord, maar een ontbijtbordje. Voor 3 EURO 50!!!

IMG_4493
Nee joh, dan liever dit 19-delige servies voor € 299,-!!! Hahahaha! “Ze zijn niet goed”, zou de echtgenoot zeggen. En dat zijn ze ook niet.

IMG_4496
“Wil je deze?”, vraag ik aan M., maar daar is ze dus alweer véél te oud voor, zegt ze. Okay. Nou, ja, ehm… dit was vroeger 1 van mijn lievelingsboeken en ik zou ‘m best nog een keer lezen, maar M. kent ‘m ook al. Ze kiest uiteindelijk een boek met intriges en spanning en sensatie (uiteraard wel iets voor haar leeftijd, geen Fifty Shades of Grey).

IMG_4498
Ik breng M. keurig bij haar moeder en ga zelf nog even wat boodschappen doen. Deze week zijn we, of eigenlijk ik, want ik beheer de huishoudportemonnee, zeer goed bezig met onze ‘buy nothing new’. Ik heb dan wel wat nieuwe dingen gekocht, maar deze week heb ik uiteindelijk 3/4 minder uitgegeven aan boodschappen dan normaal. SCORE! In m’n mandje liggen de ingrediënten voor worstenbroodjes, want daar had de echtgenoot dus heel erg zin in.

IMG_4499
Ik ben bij de Kruidvat om Canesten te halen (hiervan geen foto en geen verhaal, want het is allemaal al erg zat) en daar word ik lichtelijk afgeleid van mijn strakke plan om helemaal niks meer, nooit meer, te kopen wat ik niet nodig heb.

IMG_4501
OMG! OMG! Allemaal nagellakjes voor maar 1 euro, vijftig cent of 89 cent per stuk en allemaal glitters in alle kleuren die ik nog niet heb (denk ik). Omdat ik heel zielig ben met m’n Candida-infectie mag ik ze allemaal!!!

IMG_4502
Woehoe!!! Snel naar huis!

IMG_4505
Wooooooehoeeee!

IMG_4509
Ik sprak onlangs met vriendin A. over mijn chaos en zij had net de ideale oplossing gevonden; een ding met allemaal losse zakken en daar dan al haar make-up in. Dit lijkt mij ook de ideale oplossing voor mijn inmiddels minstens 150 potjes tellende nagellak-collectie! Ik bestel 3 van die zakken voor totaal 13 euro, inclusief verzendkosten uit China! Hoe dan???

IMG_4510
De echtgenoot voelt zich niet zo lekker en wordt hier bijgestaan door Nina, die zich prima voelt, maar voor de vorm best wil doen alsof ze ook heel ziek en zielig is.

IMG_4511
Dit lijkt chaos, maar er is werkblad zichtbaar, dus er zit progressie in.

IMG_4512
Ook aan de linkerkant progressie, want ik zie een stukje werkblad.

IMG_4513
We eten de snijboontjes die we kregen van ome Hans en tante Nel! Ik kreeg als extra gratis tip mee om de boontjes te koken met een groentebouillonblokje erbij.

IMG_4516
Hele goede tip! Alles gaat schoon op! Hmmmmmm…

IMG_4517
Hallo Muis! Dit is PloesiePoesie nummertje 1000! De allereerste PloesiePoesie die weer uit de heropende poezenfabriek is komen rollen!

IMG_4519
En dit wordt een gehandicapte poes met maar 3 pootjes. Heel zielig!

IMG_4520
Dat voelt zeker heel goed! Ik kijk niet meer doelloos naar de tv, maar ben ondertussen weer PloesiePoesies aan het maken. Dit zorgt voor enorm veel rust in m’n hoofd en in m’n lijf. FINALLY!!!

IMG_4525
Klaar!!! Wat zijn ze knap hè??? De echtgenoot en ik kijken naar Het Beste van Got Talent Worldwide en gaan daarna meteen naar bed. Moe, maar voldaan.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jaap van Wijk schreef:

  Waar heb je dit leuke werktafel vandaan, toch met verstelbare poten?

  Leuke blog alweer!

 2. MijnPlog schreef:

  Miste je plogs al!

 3. danielle schreef:

  Top die zakken! Wil je linkje plakken ajb? Handig!

 4. Marjan schreef:

  Candida…aaaarrggggg, je hebt hartstikke gelijk, dan heb je wel een berg nagellakjes verdiend!

  De ploesiepoessies zijn leuk!

 5. Paul schreef:

  Luna, wat fijn dat het weer lukt met het ploesiepoesies maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *