web analytics

2

STOFFEN, STALEN & EEN SPRUITJES-CLAFOUTIS

middengelukt1

IMG_4599
Lekker even van je af pissen op de maandagochtend hè Nien! Heerlijk! Dan 3 keer schijten en we kunnen er weer tegenaan vandaag.

IMG_4601
Ik ben vooral meegegaan om even uit te waaien.

IMG_4603
Want daarna ga ik weer de hele dag achter de pc! Schrijven, schrijven, schrijven en ook nog maar een paar SEO-dingetjes. Frank ligt op de schone was, want; maandag wasdag. Ik draai ook nog 3 wassen tussendoor. Lekkere maandag zo.

IMG_4605
Oh, oh… er is hier iets niet goed gegaan met m’n radijsjes! Ze liggen er heel erg zielig bij, als een dood wormpje. Vriend A. (de tuinman) geeft me een beetje op m’n kop: “Je moet de aarde steviger aandrukken, nu hebben die zaadjes niks om zich aan vast te houden.” OKAY! OKAY! Ik snap het wel, maar op de doosjes van die moestuin-mini’s staat juist dat je de aarde niet te hard moet aandrukken. Vriend A. vindt de hele moestuintjes-van-de-AH-hype stom: “Er zit voor 2 cent aan zaadjes in, die kan je beter bij de tuinwinkel gaan halen.” “Ja! Maar kijk dan hoe leuk die kleine bordjes zijn die je erbij moet zetten en die stickertjes en die kalender!!!” Hij blijft het stom vinden. Okay.

IMG_4606
Maar kijk!!! M’n doperwten doen het supergoed, dus ik ben toch best goed bezig!

IMG_4607
En dan wordt er ineens aangebeld en als ik de deur opendoe staat er een enorme doos met allemaal meubelstof-stalen voor de deur! Ik zie nog net mijn overbuurvrouw wegrijden. OMG! OMG! Het zijn wel 10 boeken met allerlei nepleer, weet ik veel wat voor geweldige dikke stoffen in allerlei kleuren! WOW! Ik kan nu helemaal los met m’n armbandjes!! Dankjewel lieve overbuuf!!!

IMG_4608
Allemaal op kleur. Hier word ik heel blij van!

IMG_4624
Hier word ik ook nog blij van. Het is een spruitjes-clafoutis met pecannoten. Zonder vlees, maar met Parmezaanse kaas en ricotta.

IMG_4627
Goed bezig met m’n selfiestick!

IMG_4636
Maar die spruitjes-clafoutis is dus ECHT NIET LEKKER! Zonde van die overheerlijke spruitjes die zo lekker smaken met spekjes en ui en gesmolten brie. HUIL! Ik prik de spruitjes uit de clafoutis en droom daarna over frikadellen en kroketten.

IMG_4638
Ik droom ook nog even over m’n CSI-kasje! Ik ga ‘m donderdag om 8:00 halen.

IMG_4639
OMG! De echtgenoot is weer aan het bakken. Dit keer waren het kaneelbroodjes.

IMG_4642
MEGASUPERLEKKER! Alleen een beetje groot. Maar ach, het avondeten was mislukt, dus 2 van die kaneelbroodjes vullen de lege plek prima.

IMG_4646
Ik blader nog even kwijlend door de prachtige stoffen-stalen-boeken! MET GLITTERS! Ik verzin dit niet! Hoe gaaf is het om hier een bank of stoel van te hebben?!

IMG_4649
Oh! Nee! Oh! Nee!

IMG_4650
Okay, nou, eentje dan.

Vorig jaar maakte ik een volledige Thaise rijsttafel... hmmm...

Vorig jaar maakte ik een volledige Thaise rijsttafel… hmmm…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Zonde van die spruitjestaart? Misschien zijn ze iets te bruin en daardoor bitter? Volgende keer(?) iets zachter/korter, meer kerrie en meer kaas.

  2. corine schreef:

    Laten wij nu stoelen maken in iedere gewenste kleur…… maar die stof is wel erg prijzig hoor…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *