web analytics

11

PLOG VRIJDAG 9 DECEMBER 2016


Okay, LIDL, you’ve lost me… chocolade met dropsmaak???


M’n ouders halen de boodschappen voor de week in huis.


Ik haal vooral lekkere dingen, want ik ben verantwoordelijk voor de catering tijdens een roadtrip! Want… ik word een weekendje meegenomen door de Luna-fluisteraar! HOE LIEF! En ik wilde écht, écht, écht niet weten waar naartoe, dus het is tot vandaag een verrassing gebleven!


Eerst nog even boodschappen doen met m’n ouders dus! Beetje mistig bij de Waal!


En dan brengen m’n vader en ik Nina weg naar de paardenboerderij. Ze kijkt heel zielig, maar ze heeft er zin in hoor. Ze sprong de dame van de paardenboerderij meteen in haar armen toen ze haar zag, dus het blijft een hele fijne plek voor Nina om af en toe te logeren. Ik ben er héél dankbaar voor dat er dichtbij een plek is waar ze op een Amerikaanse bulldog willen passen, want daar zijn dus niet veel plekken van… en ik wil heel graag even weg, weg, weg, van de muren die al een paar maanden op me af komen (al zijn het hele mooie muren)!


Een ooievaar! KOEL!


Ik smeer wat broodjes voor onderweg! OLDSKOOL!


En voor het eerst sinds een paar weken voel ik me volledig jeukvrij. Dus ik kan ook weer wat anders aan dan een wijd T-shirt en een joggingbroek. Ik heb de afgelopen weken ook heus andere dingen gedragen, maar die trok ik dus na een uurtje weer uit, omdat ik jeuk kreeg op een naadje of hoekje of dingetje of gewoon iets wat te strak zat. Maar… ik voel me nu dus weer enigszins mezelf… de meeste jeukbultjes zijn weggetrokken, maar ik moet er nu dus voor zorgen dat ik niet, ik herhaal NIET aan de wondjes ga krabben, want die jeuken dus nog wel. OH, AAARGH! Maar eh; nog steeds -12 kilo, laat ik daar nog maar eens bij stilstaan! Ondanks het stoppen met roken en ondanks de diverse kaasplankjes.


Dit is UNIEK! Een zwart scherm! Wat fijn. Niks doen. Een paar dagen niks doen! HEERLIJK!


Alleen al samen met M. in de auto zitten is fijn! Lekker relaxt. Niet gehaast. We komen vanzelf waar we zijn moeten. Het voelt ergens niet ‘netjes’ of ‘chique’ om mannen met elkaar te vergelijken, maar dat doe je vanzelf. En het is allemaal nog zo kort geleden, maar de tijd gaat ook weer zo snel. Ik was altijd zo bang naast J. in de auto. Altijd links rijden. Altijd te hard rijden. En daar dan altijd ruzie over krijgen. Zucht. “Ga eerst zelf je rijbewijs maar halen, dan mag je wat zeggen over mijn rijstijl.” Nee, klootzak, ik ben doodsbang naast jou in de auto, rijd jij maar eens wat voorzichtiger. Had ik moeten zeggen. Heb ik ooit 1 keer gezegd. Toen ging-ie 180 rijden. Dus dan houd je de volgende keer je mond wel. Maar… vandaag word ik keurig netjes en relaxt richting Friesland gechauffeurd!


Morgen meer foto’s, maar voor vandaag is dit het uitzicht vanuit ons, sja, huisje? Het is een hotelkamer, maar dan helemaal los in de wei gezet! Een soort container-achtig iets, maar dan wel helemaal chique van binnen en hout van buiten. Met grote, hoge ramen waardoor je dus vanuit je bed rechtstreeks de wei in kijkt en de lucht over je heen ziet trekken. AWESOME! Check: www.weidumerhout.nl/nl/hotel.


Wanneer ben je rijk? Als je nergens liever wil zijn dan hier in dit moment. Nu.


Okay, okay, ik voel me ook heel rijk met m’n bad ass tatoeage die nu eindelijk helemaal geheeld is en ik voel me ook heel rijk en vooral gelukkig met het feit dat ik in een hagelwit bed lig en nergens jeuk heb (ooooh, dat is ZO fijn, dat snappen alleen mensen die zelf ooit zo’n jeuk hebben gehad)! En ik voel me heel rijk naast een man waarbij ik me totaal op m’n gemak voel en ach, wat kan mij het schelen! Dit liedje, DIT!


Oh, JESUS Luun, ben je verliefd??? JA! JA! JA!

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Als jij gelukkig bent, zijn wij het ook. Ik haal je voorlopig weer even van m’n lijstje ok? ;)

 2. Chell schreef:

  M. scoort punten!

  Heerlijke berichten dit <3

 3. Joop schreef:

  Volgens mij is het juist heel verstandig om mannen te vergelijken.
  Dus die Luna-fluisteraar was zorgzaam toen je ziek was, geeft jou een veilig gevoel in de auto, vindt het fijn om samen met jou leuke dingen te doen, regelt spontaan een overnachting midden in de wei, hij maakt je gelukkig en je voelt je totaal op je gemak bij hem.
  Okay, en dan nu J.:
  ……..

 4. Ingrid schreef:

  Meisje……ik ben ontroerd. Dat stukje over in de auto bij J. Pffff ik heb bijna tranen. Ik ken je helemaal niet echt maar het voelt wel zo. Wat verdien je deze mysterieuze M.

 5. Patchwork schreef:

  Dit wordt voor oplettende mannen een cursus ´Hoe scoor ik punten´ :-D Maar ´t is wel echt waar, m.b.t. rijstijl en rekening (willen) houden met! Blij voor jou, met je verliefdheid!

  • Luna schreef:

   Te hard rijden is nergens voor nodig… je komt uiteindelijk misschien maar 5 of 10 minuten eerder op de plaats van bestemming… maar wel met een volledig opgefokte en bange vrouw naast je… :-)

 6. leischa schreef:

  super dat je zo gelukkig bent!! gegunt! en ongelooflijk weer dat verhaal van J. en zijn rijstijl. Politie agent toch?? ik rij zelf ook graag door daar niet van, maar rekening houden met is ook best aardig…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *