web analytics

1

PLOG VRIJDAG 9 SEPTEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_8739
De oppaspuber is weer klaar voor school in haar nieuwe spijkerbroek en nieuwe T-shirt! Nou, doeiiiiii! Tot woensdag, lief zijn voor de juf en je moeder en jezelf!

img_8742
Dan ga ik met m’n ouders naar de LIDL om heel veel boodschappen te halen voor dit weekend! Het is Appelpop vanavond en morgen en hoewel ik er eigenlijk helemaal geen zin in had, ga ik er toch maar helemaal voor. Dochter S. komt vanmiddag met 3 vriendinnen en ook vriendin R. en vriend N. komen! Traditie!

img_8743
Goed gechauffeurd hoor Piet!

img_8745
Even snel koffie met een croissantje en dan kan ik het huis gaan opruimen, schoonmaken, stofzuigen, weet ik veel wat! Nina lust ook wel een stukje croissant van Piet! Of Riet, dat maakt haar niet zoveel uit.

img_8748
Even nog wat dingen schrijven, regelen, mailen.

img_8749
Nog even een dromenvanger opspannen en ondertussen nog een aflevering van Broadchurch, seizoen 2!

img_8753
Nou Sid, jij durft!

img_8756
Piet haalt me nog even op met de auto voor een rondje langs de slijter en nog even naar de post met wat verkochte dromenvangers!

img_8757
Oh ja! Tussendoor ook nog 2 grote pannen Mexicaans gemaakt! Kan pappa meteen een bakje meenemen naar huis! Goed bezig hier!

img_8758
Nee Piet, er zit geen vis in de sloot.

img_8766
En ineens zit het huis vol met pubers en vrienden! Gezellig hoor!

img_8767
En Scooby natuurlijk!

img_8770
Honger?? Jazekers! Allemaal snel dooreten dan en een goede bodem leggen, dan zijn we op tijd voor Marco Borsato!

img_8777
Doorlopen! Opschieten! We lopen van huis richting het Appelpop-terrein! Toch zo’n 2,5 kilometer heen en 2,5 kilometer terug! Ik ben nu al moe!

img_8780
Maar deze 40+-ers hebben ‘m toch nog even keihard gerockt op Marco Borsato! Ik leef niet meer voor jou!!!!!!!!! Woehoe!!!!

img_8784
Daar staat-ie! Marcoooooooo!!!! Marcoooooooo!!!

img_8799
Dit zijn dan zo ongeveer de foto’s die je krijgt van de pubers. ‘Waar ben je?’ ‘Steek je hand eens omhoog!’ Nou ja, elkaar uiteindelijk toch weer gevonden. Thuis. Ze konden gelukkig prima met z’n vieren veilig weer thuiskomen!

img_8798
Nina is HEEL blij, want ze mag buiten op de bank loungen!

img_8800
We hebben zo ongeveer de rest van de avond en nacht gedobbeld. Ik was heel goed! Volgens mij heb ik toch zeker wel 4 potjes gewonnen.

img_8804
En ik zie er nog enigszins okay uit voor een vrouw die helemaal moe en kapot is. Morgen weer een dag! We liggen er om 4:00 in. Aaaaargh!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Druk. Veel. Leuk…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *