web analytics

0

SOORT VAN DERDE KERSTDAG

middengelukt1

IMG_9542
Mijn gezin, bestaande uit mijn man J. en dochter S. hebben mij beloofd dat ik vandaag niks, maar dan ook helemaal niks hoef te doen. Dat ik voorzien word van eten en drinken en alles wat ik wil. Vooralsnog liggen J. en S. op de bank films te kijken en ben ik lekker aan het omrommelen in m’n kantoor en atelier. Hier laat ik even het cadeau zien dat ik van mijn man kreeg! Vroeger had ik dit geurtje altijd, maar ik vind ‘m nu eigenlijk te duur. Perfect cadeau dus, want te duur en ik zou het nooit voor mezelf kopen.

IMG_9545
Tijdens het opruimen en omrommelen kom ik m’n konijnenoren tegen. Ik hou ze de hele dag op.

IMG_9546
Hallo! Ober!!!! Ik ben druk bezig boven en ik heb dorst en mij waren dingen beloofd!!!!

IMG_9549
Kijk dan! Room service!!!

IMG_9550
’s Avonds hangen we lekker op de bank, zoals het eigenlijk ook hoort op de dag na kerst.

IMG_9554
Dit gaat een geweldig, schattige dromenvanger worden! Met een mini-flamingo en met echte flamingo-veren!

IMG_9558
Ik word voorzien van toastjes met rauw vlees.

IMG_9570
Daarna douchen en even in het rauwe vlees van Nina knijpen. Zalige hangdag, eigenlijk geen fuck gedaan. Heerlijk.

 

Vorig jaar lag er sneeuw!!!

Vorig jaar lag er sneeuw!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *