web analytics

2

IS HET NOU MAANDAG OF DINSDAG OF ZONDAG?

middengelukt1

IMG_9582
Ik ben een beetje m’n hele besef van tijd en dagen kwijt. Het is maandag, maar het voelt als een dinsdag. Of een zondag. Of een vrijdag. Kan allemaal. Ik bestel nog eventjes wat dingetjes via AliExpress. Allemaal heel belangrijke dingetjes natuurlijk.

IMG_9587
J. loopt al weken, maanden te zeiken dat hij z’n kledingkast wil opruimen. Nou, doe dat dan, zou je zeggen, maar hij heeft wat aansporing nodig. We zijn dus de hele ochtend bezig met het uitruimen van onze kasten en gooien uiteindelijk 2 vuilniszakken weg.

IMG_9588
Ruimt lekker op zo. En ik stoor me al 3 jaar aan die kutgordijntjes! Ooit even snel gekocht bij de kringloop omdat er niks voor de ramen hing en we hebben nooit de tijd genomen om nieuwe gordijnen te kopen. Dus; in 2016 komen er eindelijk passende gordijnen in de slaapkamer.

IMG_9589
Sid komt nog steeds net-niet op schoot.

IMG_9591
Kijk nou toch wat ik van m’n vrienden van AliExpress krijg! Een doos met deze allerschattigste mini-flesjes! Weegt niks en er past ook bijna niks in, maar wel lief. Voor aan de dromenvangers uiteraard!

IMG_9597
Om 12:00 arriveert de oppaspuber en ik moet nu snel handelen! Mijn echtgenoot is naar de Duitse groothandel en ik heb nu 4 extra handen die me even snel kunnen helpen met het ombouwen van de woonkamer. De bench van Nina moet verplaatst en deze stoeltjes moet daarvoor in de plaats. Zodat ik eindelijk een plek heb om te zitten handwerken in plaats van te hangen op de bank. Want van dat hangen krijg ik last van m’n rug (40, dan krijg je dat). Ik stuur deze foto naar mijn man met de mededeling dat Nina blij is met de nieuwe inrichting.

IMG_9598
De meiden en ik spelen dan ontelbaar veel potjes Skip-Bo.

IMG_9599
En er zijn prijzen te winnen! Aangezien ik geen cadeautjes voor mezelf had gekocht, win ik de prijzen van mijn echtgenoot. Voor de meiden had ik dan weer wel diverse cadeautjes gekocht. En voor mijn man dus ook. Aaaaargh, ik ben zo’n vrouw geworden die alleen maar aan haar kinderen en man denkt!!!

IMG_9601
En dan kan ik nog niet winnen ook.

IMG_9602
We eten Indiaas uit de diepvries.

IMG_9605
Aaaaaah, m’n eigen plekje! Heel fijn.

IMG_9616
Met hond. Fijn hoor. Eindelijk met een rechte rug tv kijken en ondertussen nog wat dingetjes maken. ZALIG! Wel een heel groot MOEKE-ALERT, deze foto.

Vorig jaar had ik een filmdag...

Vorig jaar had ik een filmdag…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. C.J. schreef:

    Die laatste foto: Dat klopt! Muhahahaha ;)

  2. Gh schreef:

    Skip-bo!! Leuk spel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *