web analytics

1

KEN JE DIE VAN DIE 2 MEISJES NAAR LONDEN?

middengelukt1

IMG_2548
De woensdag begint KUT! Ik dacht; laat ik eens even bellen naar Slangenreizen, de organisatie waarmee dochter S. en ik morgen naar Londen gaan. Ik ben m’n tas aan het inpakken en op de reisbescheiden staat; ‘U krijgt in de week van uw vertrek nog een mailtje met daarin uw definitieve opstaptijd.’ Dat mailtje heb ik niet gekregen, dus. Even later heb ik een man met een Limburgs accent aan de telefoon die vertelt dat de hele busreis niet doorgaat morgen. “Ja, mevrouw, daar heeft u een mail over gekregen.” Die mail heb ik dus niet gekregen. “Ach, maar mevrouw, u hoeft u niet zo druk te maken, want over 4 dagen gaat dezelfde busreis wel gegarandeerd naar Londen.” “Ik moet hier even bij gaan zitten”, zeg ik, “ik bel u zo terug.” Wanneer ik heb opgehangen word ik pas boos. Wat nou, mailtje sturen? Dan bel je toch??? Ik heb het geld voor de reis 1,5 maand geleden overgemaakt! En wat nou, 4 dagen later op vakantie? Ik heb van alles geregeld!! Ik bel terug en zeg dat ik meteen m’n geld teruggestort wil zien en dat ik de gang van zaken echt KUT vind. “Mevrouw, dat moet u schriftelijk indienen en dan duurt het 5 werkdagen”, zegt het mannetje van Slangenreizen. Oh ja! Nu ben ik helemaal boos. Wat een kutzooi, wat een ongelooflijke kutzooi. “U hoeft niet zo boos te worden hoor”, zegt het mannetje. “Nee, ga jij zo maar eens aan een meisje van 15 vertellen dat ze morgen niet naar Londen gaat”, zeg ik, “daar zit u ook niet op te wachten. Gelukkig pakt dochter S. het enigszins goed op. Dat enigszins komt doordat ik het haar meteen vertel als ik haar wakker maak. Ze is, net als ik, erg teleurgesteld. En ook J. is helemaal verdrietig voor ons en vooral; wat moeten we nu?

IMG_2551
Kaartje van de dag.

IMG_2554
Nina vindt het niet erg dat we niet naar Londen gaan, want ze vindt het wel gezellig dat dochter S. er is. M’n ouders zijn inmiddels ook gearriveerd, want die zouden vandaag risotto komen eten.

IMG_2557
Het eten wordt gelukkig superlekker.

IMG_2560
M’n vader legt S. een kaarttruc uit.

IMG_2562
Nina kent die truc allang!

IMG_2567
Valt er weer wat te snaaien bij Piet?

IMG_2571
Dit dan dus de rest van de avond. Ik ben de hele dag online op zoek geweest naar een vervangende reis en dat is niet opgeschoten. Of eigenlijk; er is genoeg, maar ja, alles is meteen 2 keer zo duur, want ik wil nu dus helemaal niks meer te maken hebben met zo’n busreis. HUIL!

 

Vorig jaar ging ik naar Utrecht...

Vorig jaar ging ik naar Utrecht…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. patchwork schreef:

    Jij en reizen, dat gaat ook nooit van een leien dakje, hè! Bummer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *