web analytics

2

ZOMAAR EEN VAKANTIEGEVOEL OP DONDERDAG

middengelukt1

IMG_2575
Ik ben om 4:30 al wakker en eruit. Ik kan niet meer slapen. Ik vind het ZO kut en ik vind het vooral zo ontzettend vervelend voor dochter S.! Normaal gesproken hadden we nu in de bus richting Londen gezeten. Hoe kan het! “Het zal wel ergens goed voor zijn”, zei m’n moeder gisteren. Want én een vergeten ID-kaart én een busreis die niet doorgaat, dat moet wel een teken van het universum zijn. Dat het sowieso een vervelende vakantie zou zijn geworden en dat ik niet moet zeiken en gewoon iets anders moet gaan boeken. Na een paar uur zoeken vind ik iets wat veel duurder is, maar ook bijna 2 dagen langer en met het vliegtuig. Fuck it, we gaan herinneren maken! We hebben net een nieuwe afwasmachine en de wasmachine heb ik onlangs nog gefixt, dus die kunnen de komende tijd niet kapot gaan. In de krant lees ik een positief bericht over moestuinders die hun overtollige groente naar de voedselbank brengen. Als iedereen dit nou zou doen? Dus als iedereen nou al z’n voedsel zou delen? In plaats van weggooien? Prachtige gedachte!

IMG_2578
Vergeet die gedachte, want nog geen 15 minuten later moet ik eerlijk toegeven dat ik deze bak met framboosjes en yoghurt en muesli niet helemaal op kreeg. Veel te gezond voor mij. En veel te koud. Doe mij maar een bak soep ’s ochtends.

IMG_2583
Mijn echtgenoot is inmiddels ook wakker en gaat onze tuin schoon spuiten.

IMG_2585
En wij kunnen weer lachen, want de nieuwe reis naar Londen is geboekt en betaald.

IMG_2587
Het gaat heel goed in de dromenvanger-fabriek! Zo goed dat ik van gekkigheid even niet weet waar te beginnen (dit zijn momenten dat ADHD niet zo handig is, want ik doe dus 10 dingen tegelijk en allemaal maar een beetje) (maar volgende week zijn die 10 dingen allemaal af).

IMG_2588
Die brandblusser hangt er nog steeds.

IMG_2589
Dochter S. en ik gaan even boodschappen doen en lopen ondertussen even langs de eenden-hangout om wat veren te scoren. Er ligt ook een verdwaald eendenei.

IMG_2592
Ik ga weer even wat dromenvangers verven.

IMG_2593
Woehoe!!!! Ik heb ineens een enorm vakantiegevoel. Meer dan de afgelopen week. Ik ben ineens vrij, want vandaag zouden we dus naar Londen, maar in plaats daarvan gaan we pas volgende week, dus ik heb nog iets om naar uit te kijken. Heel gek. Ik ben blij, maar wel van slag. Heel apart.

IMG_2595
De zon schijnt, dus de dromenvangers drogen snel! FIJN!

IMG_2605
Kijk eens wat een gezellige foto van mijn gezin. Haha! Vooral Nina steelt de show. Dochter S. en J. zijn even naar de Action geweest om een apparaat te kopen om buiten muziek te draaien. Boom-boom-beat-box.

IMG_2610
We kijken tussendoor nog even naar wat MTV met hele knappe mannen en vrouwen op een strand en in een huis en ze doen het allemaal met elkaar en het is nogal oppervlakkig.

IMG_2612
De dromenvanger voor m’n moeder is af! WOW! Met de naam: MILLION DOLLAR MOM.

IMG_2616
Bruce begint Nina te tolereren en slaat er niet meteen op los als ze iets te dichtbij komt.

IMG_2619
Ik oogst de bietjes. Valt wat tegen. Ik denk dat de grond waar ze in stonden niet echt veel voedingsstoffen had. Volgend jaar beter.

IMG_2620
Glamourfoto!

IMG_2624
De courgettes gaan best okay. Sommige. Sommige niet.

IMG_2628
J. heeft ook een vakantiegevoel!

IMG_2630
De dromenvanger-fabriek spreidt zich een beetje uit naar iets teveel plekken in huis.

IMG_2632
We eten; stamppot rauwe andijvie met een gehaktbal. Zowel J. als S. scheppen 4 keer op! OMG!

IMG_2636
Hier zie je mij een keer van de andere kant. Met dus Bruce op schoot. Als altijd.

IMG_2639
Nina heeft een nieuwe hangplek gevonden.

IMG_2641
’s Avonds nog steeds in vakantiemodus met een lekkere snack erbij!

Vorig jaar maakte ik m'n eerste dromenvanger!!!

Vorig jaar maakte ik m’n eerste dromenvanger!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Sarah schreef:

    Wat mooi hoe je die droomvangers schildert! En fijn, vakantie gevoel :))

  1. 25 juli 2015

    […] Vorige post ZOMAAR EEN VAKANTIEGEVOEL OP DONDERDAG […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *