web analytics

5

TURKS, GRIEKS & OLD FRIENDS

beginpaginatotaal

IMG_9597
De hoofdpijn is bijna weg. Fijn! Ik in m’n blote borsten, Sid Vicious in z’n blote kont op de foto. Het is 6:27 en ik zie het vandaag wel zitten.

IMG_9604
Eten! Eten! Eten!

IMG_9607
OMG! De verkering en ik ontbijten met een smoothie met aardbei en zwarte bessen. Ik ben hier heel erg trots op.

IMG_9621
Maar ik kan het niet laten om m’n ontbijt verder voort te zetten met een bak in de magnetron opgewarmde nasi van gisteren. Lekker! Nu kan ik pas echt de dag beginnen.

IMG_9625
Ik denk niet dat ik een Smaakpolitie OK-sticker van Rob de Geus verdien met dit soort acties op het aanrecht.

IMG_9630
Ik schrijf een blogje voor www.culunair.nl over m’n aardappel-tonijndip.

IMG_9645
En ik test deze vibrator, de G-Volution. Nee, daar zijn geen foto’s van. Wel een review op www.climaximaal.nl.

IMG_9650
Spot de Turkse tortelduif in de tuin.

IMG_9651
Nee, niet die in de keuken.

IMG_9652
Nina heeft een wichelroede gevangen tijdens haar uitlaatrondje. Ze is hier zo blij mee dat ze ‘m mee naar binnen mag nemen.

IMG_9659
Ik test gewoon nog een vibrator, de Svakom Alice. Hij is volledig goedgekeurd door de consumentenbond van seksspeeltjes. M’n review schrijf ik half af. En ik schrijf en regel nog wat meer dingetjes. Goed bezig vandaag.

IMG_9666
Daar zijn m’n ouders! Nina rent meteen op m’n vader af, want m’n vader heeft altijd koekjes.

IMG_9673
En de katers komen meteen van zolder naar beneden gerend, want m’n moeder heeft altijd een zakje met nat voer. Van mij krijgen ze alleen maar harde brokken, dus ze lopen altijd binnen no time om m’n moeder heen te drentelen als die binnenkomt. Schooiers.

IMG_9677
We moesten namelijk nog even bij de oncoloog langs, want er zat toch nog iets niet goed in de bloedwaarden van m’n moeder. Gelukkig kregen we te horen dat het waarschijnlijk nog een restje chemo en restje andere chemicaliën waren geweest die voor afwijkende leverwaarden hadden gezorgd. Alles tiptop nu! SCORE!

IMG_9690
Ik schrijf nog wat verder en dan komt de verkering al weer thuis. Frank Sinatra is blij dat J. er weer is.

IMG_9700
Mijn lieve vriendinnetje M. komt langs! Ik ken haar al 15 jaar, maar het contact was een beetje verwaterd. Gelukkig zien en spreken we elkaar nu weer regelmatig. Ik ben blij dat ze weer in m’n leven is. En… ze heeft ineens een kind! En… ik woon ineens in Tiel en ben soort van moeder van een puberdochter en ik heb ineens een hond! Het leven gaat zo snel. We praten over het leven en de liefde en seks, altijd ook over seks. Maar hoe ouder we worden gaat het toch steeds vaker over de liefde. Van haar dochtertje P. krijg ik een cadeau.

IMG_9701
Wow! 2 houten bordjes in de vorm van een hart! Lief!!!! <3

IMG_9708
Dochtertje P. krijgt van mij een zelfgemaakt jasje! Dit is de voorkant. Ze heeft ‘m zelf uitgekozen.

IMG_9713
En dit is de achterkant. Een geborduurd vogeltje dus. Met studs en heel veel glitters en roosjes. SCORE! Het lijkt op de foto net alsof vriendin M. haar dochter in de wurggreep houdt en dat is ook zo. Hallo! Je mag best een jasje, maar dan moet je wel op de foto hoor!

IMG_9723
Neef X. komt een nachtje logeren. Hij heeft een bouwvakklus hier in de buurt. Nina vindt dit helemaal niet erg, want die is gek op aandacht. Slet.

IMG_9726
This is wrong on sooooo many levels!!!! Hoewel ik om 19:00 al frietjes en loempiaatjes had gebakken voor vriendin M., haar dochter P., neef X. de verkering en mezelf, had neef X. toch nog honger om 21:45. Dus werd er Grieks bij Sirtaki besteld. Ooooh, gyros met rauwe ui en tzatziki! Hmmmmm… Ik zou morgen weer een poging kunnen wagen om muesli-meisje van de maand te worden, maar er staat nog een restje Grieks in de koelkast en ik ken mezelf.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Kimske schreef:

  ik ben zo intens jaloers op jouw servies.. mijn moeder had die serie compleet, maar gooide hem weg want: lelijk… toen ik dat ontdekte….grrrr

 2. Anna-Maria schreef:

  leuke plog weer…ja… het gaat erg snel Tielse!

 3. Mijnplog schreef:

  Fijn van/voor je moeder!
  En een geweldig jasje!

  Grieks kan trouwens prima door de blender.

 4. @HanszH schreef:

  Hhmmm Bekend Blauw…;-)
  en of het nu morgen middag of avond is eten moet je toch…..

 5. Annika schreef:

  Mueslimeisjes zijn zooooo 2013! Met het Paleo dieet kan je wel Gyros als ontbijt nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *