web analytics

5

LUNA VOELT ZICH REGENACHTIG

beginpaginatotaal

IMG_2398
Pfffff… slecht en kort geslapen. Dit keer niet van maagzuur, want ik heb gisteren dus heel gezond gegeten! Ik zit gewoon niet zo lekker in m’n vel en nee, ik moet niet ongesteld worden! Of misschien is het wel m’n eisprong of PMS of misschien wel de overgang of… AAARGH! Ik ben gewoon chagrijnig, ja!

IMG_2401
Zij moet sowieso uit.

IMG_2402
In de regen. Zo’n dag dus.

IMG_2404
Zo’n dag.

IMG_2406
Een seksspeeltje met een houdbaarheidsdatum??? Het moet niet gekker worden.

IMG_2409
Het is ook nog eens een baggerslecht speeltje ook. Zo’n dag.

IMG_2416
De dag wordt opgeleukt door een berichtje van mijn vriendinnetje K. (haakwonder) of ik deze dingetjes wil en zo ja in welke kleur! Ja, die wil ik wel en in het zwart graag! Ik krijg later op de avond een berichtje dat ze ze al af heeft. Haakwonder, zei ik toch! Ze komt zaterdag hier eten, dus dan weet ik al wat ik krijg! HOERA!

IMG_2417
Sid is een lounge-wonder.

IMG_2421
Even m’n nagels lakken, want het was de bedoeling dat ik wat filmpjes op zou nemen, maar uiteindelijk kom ik er niet toe.

IMG_2425
Ik heb gewoon een baaldag en m’n gedachten maken overuren en ik ben blij dat de echtgenoot thuis is, dan kan ik tenminste tegen iemand aan lullen.

IMG_2428
Ik haal hem over om even met me naar de supermarkt te gaan om dit pakketje weg te brengen, want het regent nog steeds.

IMG_2429
In ruil krijgt hij ouderwetse gehaktballen.

IMG_2439
Met aardappelen en andijvie. Hmmm…

IMG_2443
We nemen tijdens het eten samen de nieuwste LIDL-folder door. Het zijn weer Italiaanse weken! Hoera!

output_ziKVy0
Daarna laten we samen Nina nog een keertje uit en hangen we wat op de bank. We kijken de wedstrijd Duitsland – Brazilië in bed, althans, hij kijkt, ik val steeds in slaap, maar bij elk doelpunt van Duitsland word ik weer wakker (dus dat was nogal wat keer). Laat ik deze dag afsluiten met een fijne tegeltjes-wijsheid: Every day may not be good, but there is something good in every day.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Sanneke schreef:

  Stuur ik je in retour wat van mijn super goede humeur. Want ja, dat pakje, hè? ‘Hé, de post staakt vandaag,’ zei mijn echtgenoot vanmorgen toen ik wakker werd. MOOI NiET! :)

 2. woordenaar schreef:

  Dat seksspeeltje he, is dat een angry birds seksspeeltje?

 3. Marjan schreef:

  Het was ook echt weer voor gehaktballen en andijvie…. mmmmm lekker warm en pittig.

 4. Paul schreef:

  Het was gisteren natuurlijk ook gewoon regenachtig, dus logisch dat je je ook zo voelt.

 5. Paul schreef:

  Heb je toevallig het recept van die gehaktballen?
  Bij mij vind ik ze eigenlijk nooit te eten … (ligt aan de kok, ik weet het, maar mijn draadjesvlees is dan wel weer top!)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *