web analytics

0

TIELSE TAKJES, SUBWAY & KAASFLIPS

beginpaginatotaal

IMG_7536
Het is ongelooflijk, maar het is al 8:00 geweest! De verkering heeft avonddienst, dus kan uitslapen en ja, als hij het kan, kan ik het ook! Of eigenlijk; doe ik het ook… Ik hou altijd standaard zijn ritme aan qua opstaan en naar bed, anders is het einde zoek met mij…

IMG_7541
Ja, ja, ja, ik weet het! Ik moet de campingkoelkast nog schoonmaken, want de merquezworstjes waren gaan lekken.

IMG_7542
En ja, ja, ja, ik moet ook de hele keuken nog schoonmaken. Hier zijn geen na-foto’s van, maar de keuken is inmiddels schoon. Of wacht, op het moment van het schrijven van dit plog alweer niet… De ondraaglijke herhaling van het huishouden!!!!!!!

IMG_7547
Ja, die Tielse takjes vallen vies tegen hè, Nina?

output_7zCS1W
Alhoewel?

IMG_7566
M’n kantoor is ook volledig ontploft. Overal papieren! Variërend van zorgplan-papieren tot belastingen, tot rekeningen tot facturen tot pakbonnen van dildo’s. Niet te doen dit. Ik leg de laatste hand aan het zorgplan en ga op pad naar de ouders van oppasmeisje M. om de laatste dingetjes door te nemen en ondertekenen. Alles klaar! Op de post! En… van je af!!!! Wat een werk, maar het geeft zowel bij de ouders van M. als bij mij een bevredigend gevoel nu het eenmaal weg is! Goed gedaan samen!

IMG_7571
Daar is oppasmeisje M. alweer! Opgehaald uit school en nu samen genieten van een broodje bij de Subway! Hmmm…

IMG_7574
Ik had een ja, wat had ik eigenlijk? Een Subway Club, iets met plakken beef, kalkoenfilet en ham… Ja, dat vond ik achteraf ook iets teveel van het goede, maar achteraf was-ie ook best lekker.

IMG_7575
Oppasmeisje M. en ik gingen nog even de stad in en kwamen deze etalage tegen. En ik kwam precies dezelfde etalage al eerder tegen op een ander plog! Maar dan ook PRECIES dezelfde.

IMG_7578
Oppasmeisje M. krijgt dit boekje van mij en begint meteen met het invullen van haar eigen gegevens. Ik herinner me dit soort boekjes nog van mezelf van vroeger. Leuk!

IMG_7581
Oh ja, we kochten ook nog dit en gaan er meteen mee aan de slag. Hier zijn geen foto’s van, want we zijn dus nog niet klaar. Ik maak de vilten opbergdoos en M. maakt de pinguïn. We komen een heel eind, maar morgen gaan we verder.

IMG_7584
Ja, ja, ja, Frank!!!! Ik weet het; ik moet de campingkoelkast schoonmaken. Inmiddels gedaan.

IMG_7585
Kaasflipjes horen erbij op woensdagmiddag.

IMG_7586
Vindt Nina ook.

IMG_7589
Oppasmeisje M. helpt met koken. Ze heeft een heel goed recept voor een komkommersalade van haar oma en gaat die voor ons maken.

IMG_7592
Gelukt! Het ligt daar een beetje als een zielig hoopje, maar het was heel erg lekker! Verder aten we boontjes met vis en dat was ook lekker, maar die boontjes hadden allemaal draden en dat was dan weer niet zo lekker. We kijken met z’n allen Utopia en… YEAH!!!!!! Andrea is er eindelijk uit!!!!!! We gaan niet te laat naar bed, ik ben nog steeds niet helemaal tiptop fysiek gezien, maar ik ben wel blij en gelukkig. Het was een mooie dag vandaag.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *