web analytics

2

DOELEN, ZORGPLAN & PGB

beginpaginatotaal

IMG_7518
Goedemorgen! Het is 6:45 en dit wordt m’n kortste plog ooit. Ik deed vandaag namelijk maar 1 ding en daar zat ik dusdanig in dat ik gewoon geen foto’s maakte.

IMG_7519
Nina deed ook maar 1 ding; bijkomen van de vakantie en dromen over stokken gooien in het bos.

IMG_7543
Ik schrijf de hele dag een zorgplan voor oppasmeisje M. en zij zou dus eigenlijk ook PGB-meisje M. kunnen heten, maar ‘opppasmeisje’ klinkt gezelliger, al is ze sinds kort 1 centimeter groter dan ik, dus dat ‘meisje’ kan ook wel weg, HAHA. Ik bel en mail de hele dag met de moeder van oppasmeisje M., lees het internet omtrent dit onderwerp, ik maak doelen voor M., doelen voor mij, doelen voor de ouders, doelen, doelen, doelen, plannen, plannen, plannen. Schrijven, tikken, gedoe, toestand.

IMG_7544
Om 23:45 ben ik klaar en stuur ik alles naar de ouders van M.! Wat een werk, maar het is gelukt. Morgen nemen we alles samen door en dan kan het opgestuurd worden.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Dymph schreef:

    Jemig mens, wat ben jij toch een engel.

  2. Pauline schreef:

    Hoi Luna,

    Een week (twee weken?) geleden werd ik gewezen op je blog/plog. Met dank aan de verwijzer; al mijn vrije tijd zat dus vanaf dat moment in het lezen van je berichten, want het greep me zo dat ik niet kon stoppen. Ik ben nu bij, pfew. En intussen ook zwaar verliefd op Nina. Wat een snoepie! Anyroad, ik blijf je graag volgen en ben heel benieuwd hoe juni eruit gaat zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *