web analytics

22

J. IS BIJNA 40, EEN #TAG & 4 x #GOT

middengelukt1

IMG_7113
Nou, dit is al ietsje beter wakker worden. Nina heeft een rustige nacht gehad en wij dus ook. FIJN!

IMG_7115
Ik ga bezig met nog wat hapjes en ga een stoel versieren. J. wordt morgen 40 (VEERTIG) en we vieren het vandaag al een beetje, want nu is dochter S. nog bij ons.

IMG_7117
Die ik wreed uit haar slaap haal, omdat ze mee moet komen helpen met het ontbijt voor haar vader. Sinaasappels persen! En snel!!!!

IMG_7119
Prachtig dit.

IMG_7122
Dochter S. versiert zelfs op eigen initiatief de boter met wat bloemetjes! Keurig!

IMG_7123
Daar, rechtsonder in het hoekje, precies tussen de bladeren zwemt het eerste jonge eendje van het jaar! Een gele! LIEF!!!!

IMG_7125
Ja, we hebben ‘m allebei gezien!

IMG_7127
Kijk eens hoe goed het gaat in m’n kas. Ik ben zooooooo blij met m’n kas. Het kweken van groente is veel leuker zo. Niks geen slakken of beesten of gedoe! Alles lukt!

IMG_7128
Kijk die sla eens gaan!

IMG_7129
En hier m’n courgette en meloenen en komkommers (ja, die gaan buiten de kas straks).

IMG_7131
M’n tuinbonen! WOW! Ik kan hier echt zo van genieten. Ik kom bijna tot rust. Bijna.

IMG_7132
Als ik even achter m’n pc zit kom ik dit lijstje tegen van Lisanneleeft.nl (HIER vindt je de posting). Het is een #tag, dus het is de bedoeling dat je er een stukje over schrijft (denk ik), maar ik print ‘m uit en vraag aan J. wat zijn ‘waarden’ zijn. Je mag er maar 3 kiezen. Ik heb er 2 van zijn 3 goed (Vaderlandsliefde en Rechtvaardigheid) en hij heeft er geen enkele van mij goed. Geen enkele!!! Is het nu tijd voor een scheiding? Vraagje voor mijn plog-blog-lezers: ‘Welke 3 waarden heb ik uitgekozen?’ Het zou toch wel vreselijk zijn als mijn lezers mij beter kennen dan mijn eigen man! Hahaha! Morgen schrijf ik er een stukje over. Over mijn ‘waarden’ dus. Niet over mijn aanstaande scheiding. Als iemand ze alle 3 goed heeft, dan stuur ik diegene een mooie handgemaakte kaart met een poesje!

IMG_7134
En dan! En dan! En dan!!!!

IMG_7139
De eerste aflevering van Seizoen 5 van Game of Thrones!!! WOEHOE!!!!

IMG_7145
Die wreed wordt verstoord door een bezoekje van deze Facebookende knapperds! Okay, vooruit, die mogen ons altijd storen. <3

IMG_7146
Verder heb ik geen foto’s gemaakt en dat moet ik de volgende keer dat we elkaar zien echt doen! Ik heb ook geen foto’s gemaakt van de 4 keer klaverjassen die ik met schoonpa J. verloor. We wonnen 1 keertje en klaverjasten dus 5 rondjes achter elkaar en ik zie nu nog harten, schoppen, klaveren en ruiten. POEHEE!

IMG_7148
Want daarna kwamen mijn ouders ook nog even langs voor NOG een potje. En met m’n moeder kon ik wel gewoon winnen, dus eh, dit zegt, eh, eh, niks.

IMG_7154
Nog even een bak met garnalen met knoflook, peterselie en witte wijn. HMMMM!

IMG_7155
De vaders van J. hebben dochter S. naar huis gebracht, dus J. hoeft een dagje niet te rijden! Heel relaxt! En… nog veel relaxter; er blijken 4 afleveringen van Game of Thrones online te staan. Uitgelekt? Foutje? Marketingstunt? Who cares!!! We kijken 4 afleveringen achter elkaar en hoewel het supergaaf is dat ze online staan en we hebben er echt op gewacht, valt het toch een beetje tegen allemaal.

IMG_7162
M’n zicht werd overigens ook de hele avond geblokkeerd door Bruce die de hele dag nog geen aandacht had gehad. Vond-ie.

Vorig jaar konden we allang buiten zitten...

Vorig jaar konden we allang buiten zitten…

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Maurice schreef:

  Familie, Liefde, Speelsheid

 2. Veronique. schreef:

  Familie, creativiteit, respect.

 3. Henriette schreef:

  Hmmm
  1: liefde of familie, ik denk familie
  2: creativiteit
  3: eerlijkheid of echtheid

  En als je dan 4 mag doen: positiviteit

  En, ben jij dit ? ;-)

 4. Maria schreef:

  Authenticiteit, liefde, zorgzaamheid

 5. Marjan schreef:

  Familie, creativiteit, genot

 6. Knaluitjepanty schreef:

  Creativiteit, ondernemendheid, zorgzaamheid.

 7. Luna schreef:

  Oooh, we kunnen er bijna een soort Mastermind van maken (voor de jaren-zeventig-spelletjes-liefhebber)… Maar… 2 van mijn 3 woorden zijn al genoemd… wat ik al HEEL knap vind, want J. had er dus geen een goed, HAHA!

 8. Ivonne schreef:

  Ik gok op liefde, creativiteid en vrijheid :-) .

 9. Ivonne schreef:

  Creativiteit met een t hoor!!! Grrr mijn tablet deed stom :( .

 10. linda schreef:

  ik zou zeggen: creativiteit, positiviteit en zorgzaamheid

 11. Corine schreef:

  Ik ga voor creativiteit genot en naastenliefde….

 12. Margreeth Kelly schreef:

  Spontaniteit, creativiteit, vrijheid.

  Ik vind orde, netheid, expressie, positiviteit ook bij je passen en NOG veel meer, maar ik hou het bij deze.

 13. henk schreef:

  Liefde, trouw en creativiteit toch zeker?

 14. Olga schreef:

  Creativiteit, positiviteit en naastenliefde !!!

 15. Martine schreef:

  creativiteit, familie en onafhankelijkheid of trouw of liefde of vrijheid of of of :-)

 16. LL schreef:

  Echtheid, familie, speelsheid

 17. brenda schreef:

  liefde zorgzaamheid speelsheid

 18. Esther schreef:

  Hilarisch, die waarden invullen heb ik als huiswerk voor mijn leerlingen morgen!
  Ik zou zeggen liefde, authenticiteit en speelsheid.

 19. patchwork schreef:

  Gefeliciteerd met de verjaardag van J.!

 20. Jan Folkersma schreef:

  Vaderlandsliefde zou nooit nooit nooit bij mij opkomen. Maar wel gefeliciteerd :)

 21. brenda schreef:

  Heb je de serie Olive Kitteridge gekeken van HBO?Niet de meest aansprekende naam maar hij was echt prachtig

 22. Yvonne schreef:

  Familie, liefde, betrokkenheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *