web analytics

6

EEN AVONTUUR, SLETTEHOND & POEZENLEGGING

beginpaginatotaal

IMG_9085
Het is 6:36 en de verkering staat onder de douche. Ik zwaai hem uit om 7:00 en maak dan oppasmeisje M. wakker.

IMG_9097
Ik zie al die muesli-meisjes heel gezond doen in hun plogs en dan ben ik best een beetje jaloers. Ik ben niet zo gezond. Ik eet soms dagen een bak noodles ’s ochtends. Maar eat this muesli-meisjes! Dit is een zelfgebakken brood met zelfgemaakte humus met komkommer! SCORE!

humus
Het recept van die zelfgemaakte humus staat alweer op www.culunair.nl.

IMG_9112
Ik breng oppasmeisje M. naar school op de fiets. Ik doe eigenlijk alles op de fiets en dat is ook heel gezond.

IMG_9123
Mijn missie van de dag; het verwijderen van de bordjes die mijn blikveld verkloten. Ik voel me een vreselijke, dwangneurotische burgertrut, maar mijn huis mag best een teringzooi zijn, maar die bordjes horen gewoon niet in de natuur. Die moeten weg. Dus Nina en ik gaan op pad.

IMG_9114
We komen Ollie, de overbuurhond tegen. Die doet altijd heel stoer.

IMG_9120
Ik klom over een steile heuvel, door de bomen, door de struiken en ik was bijna in de buurt van de bordjes toen ik ineens Nina kwijt was. In lichte paniek klom ik weer terug richting de weg, maar kon Nina nergens vinden. Grote paniek. Uiteindelijk vond ik mevrouw de slettehond een paar 100 meter verderop bij de mannetjes die aan het zagen waren. Eerst weer naar huis dus om Nina thuis te brengen. Onderweg vonden we deze boodschap op de grond.

IMG_9125
Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Ik weet nu hoe ik moet lopen en aan welke bomen ik me vast moet houden. Hier sta ik eindelijk  aan de overkant van het slootje! Dit is ons huis dus van de achterkant. Dat is nog eens leuk om te zien.

IMG_9127
Kijk! Daar ligt een bordje!

IMG_9130
Thuis kom ik erachter dat het 100% original Boerenbont-bordjes zijn. Ik heb er 5 gevonden en ze zijn alle 5 puntgaaf!! Ik was ze af en vind ze fantastisch. Ik heb altijd al Boerenbont-servies willen hebben, maar vind het te duur. Ik ben nu even een moment extreem gelukkig.

IMG_9136
Eindelijk aan het werk! Ik redigeer een interview en ik neem een filmpje op voor www.climaximaal.nl. Ondertussen luister ik naar Chvrches, een elektropop band. Ik hou ervan.

IMG_9144
Ik chill een kwartiertje met Nina. Nina heeft hier net te horen gekregen dat baasjes op hun hond gaan lijken. De horror.

IMG_9154
Dan weer oppasmeisje M. ophalen van school. Ik ben zeer trots op mijn sneaker-wedges die matchen met mijn nagellak. Of andersom.

IMG_9157
Ik ga even met M. naar de H&M en dat had ik beter niet kunnen doen. Ik wil nu heel graag een baby. Of peuter. Of kleuter. Of in ieder geval een kind dat aantrekt wat ik wil! De hele H&M ligt vol met kleding met poezenprint. Ik hou er heel erg veel van.

IMG_9160
Goed geshopt. En dat allemaal op de fiets. SCORE!

IMG_9164
Ja, dit is eigenlijk een mutsje voor baby’s, maar ik zei toch dat ik van poezenprintjes hield? Ik houd dit mutsje de rest van de dag op.

IMG_9172
WTF?

IMG_9175
Ja, Nina, het vrouwtje heeft een legging met een hysterische jaren-80 poezenprint gekocht.

IMG_9176
En 2 truien voor de verkering. Ik weet niet wat er precies is misgegaan, maar ik ben aan het transformeren tot een Tielse moeke met een legging die de kleding voor haar man koopt. Als ik m’n haar afknip is het de hoogste tijd om mezelf te verhangen.

IMG_9180
M. en ik kijken naar MTV Unplugged: Miley Cyrus en ik ben, no shit, zwaar onder de indruk.

IMG_9185
Gisteren heb ik met M. afgesproken dat ze vandaag zou gaan koken. Alleen. Met hulp van mijn aanwijzingen lukt het haar om zonder morren en klagen en zeuren een quiche met ham en prei te maken. Ik ben heel trots.

IMG_9190
Kijk eens hoe mooi! En het was ook heel lekker.

jaja
De rest van de avond is het chillen op de bank.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Brooklyn schreef:

  Goedemorgen! Iedere morgen sta ik op met jouw plog van gisteren :-). Het hoort erbij, net als het ontbijtnieuw met Jan de Hoop.

 2. Branwen schreef:

  Goedemorgen! Leuke en succesvolle dag had je. Komt door je superontbijt natuurlijk ;)

 3. Natasja schreef:

  Die bordjes zijn geweldig, mooie vondst :) En die legging is ook tof!

 4. woordenaar schreef:

  Boerenbont fondueborden?

 5. Moeder van Luna schreef:

  Leuke bordjes !!!!

 6. Lois schreef:

  Hoi! Ik ben op zoek naar de poezenlegging van de H&m en kwam zo op jouw site terecht. Nu vroeg ik me af of je heel toevallig je legging (als je die nog hebt) aan mij kwijt wil. Misschien ligt ie ergens te verstoffen. Of miss drag je m wel, maar ik kan t natuurlijk proberen. Hoop dat je mn berichtje leest en kijk uit naar je reactive! Groetjes Loïs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *