web analytics

4

HUMUS, VIBO’S & ZIEKENHUIS

beginpaginatotaal

IMG_8951
Nee, zonder bril zie ik weinig. Het is 6:09. Rise and shine.

IMG_8963
Ja, ja, ja! Soms vindt Nina het ’s ochtends wel best en gaat ze  meteen in haar hoekje in de bank liggen. Not today. Ze wil graag zo snel mogelijk en zo lang mogelijk uit. Okay!

IMG_8975
Kijk! Ik heb dezelfde mok als @puur van www.annamariaheeftgelijk.nl/ (ook een zeer enthousiast plogger)!

IMG_8980
Zie je daarachter die mannetjes tussen de bomen staan? Die zijn alle bomen aan het omzagen! Lekker dan! Zonde van m’n uitzicht, maar ja, het zal wel weer ergens goed voor zijn.

IMG_8982
Gelukkig ga ik met m’n vader mee naar het ziekenhuis, zodat ik het gehak en gezaag niet aan hoef te horen. We worden gechauffeurd door zijn vriend A. en ondertussen nemen m’n vader en hij even alle nieuwtjes aangaande het vissen door. Mijn vader en A. zijn vismaten.

IMG_8989
De Waal over, richting Nijmegen!

IMG_8994
Ik ben gek op sneaker-wedges. Ik heb ze in alle kleuren.

IMG_9003
En al weer op de terugweg. Het gesprek met de chirurg liep bijna een uur uit. Zucht. M’n vader is in augustus geopereerd, maar het gaat nog niet veel beter met z’n rug of met z’n benen. Is dikke pech, volgens de chirurg.

output_ffKLBY
Heb jij iets stouts gedaan? Foei!

IMG_9005
Nina dacht waarschijnlijk dat het een nieuw soort hondenspeeltje was. Aaaarghhhh!!!!

IMG_9022
Nou ja, dan maar oppasmeisje M. ophalen uit school. Samen even boodschappen doen bij de Albert Heijn en tussendoor ook nog even bij de buren een pakketje ophalen. Het pakket is goed bewaakt door kater Martin.

IMG_9024
En ik had het al zo druk met testen! Fun Factory stuurde me de Stronic Drei, de Amorino en de Duke. WOW!!!

IMG_9032
Onze straat is nog steeds niet klaar, maar het einde is in zicht. Dit mannetje liep op en neer en op en neer met een apparaat met de naam ‘Wacker’. Ons hele huis trilde ervan. Zagen aan de achterkant en wackeren aan de voorkant. Ik word hier heel nerveus van.

IMG_9038
De mannetjes die aan de achterkant aan het zagen waren hebben dan wel de bomen omgezaagd, maar de borden die een vorige bewoner ooit over de sloot heeft gegooid (en nu ineens zichtbaar zijn) hebben ze laten liggen. Flauw, heel flauw. Nu kijken we tegen 3 witte cirkels aan. Ik ga er mijn missie van maken om die morgen met gevaar voor eigen leven te verwijderen, want het is daar nogal steil.

IMG_9069
We keken ‘Snog Marry Avoid’ op TLC.

IMG_9071
Dit was werkelijk ZALIG! Drumsticks gemarineerd in mango chutney!

IMG_9081
Oh ja, ik heb ook nog humus tussendoor gemaakt. En zelf brood gebakken. SCORE! Als oppasmeisje M. op bed ligt doen de verkering en ik mee aan de Nationale Eettest. We vinden er niet veel aan. De humus en het brood zijn daarentegen toch wel het hoogtepunt van deze dag te noemen.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Bouwchien schreef:

  Misschien heeft Nina wel voor jou getest…. after all is ze ook een meisje ;)

 2. Margreeth schreef:

  Bedoel je ANNAmariaheeftgelijk? Die kan ik wel vinden.

 3. Else schreef:

  Na al het geweld voor en achter jouw huis, gewoon de mannuh even aankijken of ze achter misschien effe heel heel heel snel een kennel voor Nina de Verschrikkelijke kunnen timmeren, bij voorkeur op een dag dat jij de wijde wereld in bent.

 4. liese schreef:

  die vibrators, funny. Ik moest vandaag op het werk op zoek naar de meest lifelike vibrator om seksuele voorlichting te geven….alleen jammer dat er op de website geen afmetingen bijstonden :-D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *