web analytics

7

PLOG WOENSDAG 30 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_3082
Oh Nien, moest je weer een nachtje in de bench slapen? Ben je nu boos?

img_3084
Of zenuwachtig???

img_3085
Want we hebben om 8:00 een afspraak bij de dierenarts. Conclusie; ze moet geopereerd worden. Er zitten rare knobbels en bobbels onder haar oksel. Geschatte kosten; 600 euro. Mag ik hier eventjes stilletjes om huilen? Ik kan het betalen hoor, daar niet van, maar ik baal ervan. IK BAAL HIER HEEL ERG VAN! Maar het is wat het is.

img_3086
Ontbijtje.

img_3092
De oppaspuber is weer gearriveerd en we maken even samen haar huiswerk onder het genot van een bak kaasflips.

img_3098
Toe maaaaaaaaaarrrrrr…

img_3099
De puber heeft sinds dit jaar ook Duits. Niet mijn favoriete vak.

img_3100
Zit je nu al in pyjama? Ja! Ik had jeuk en dacht; even lekker iets wapperends en los aan.

img_3104
De oppaspuber kiest een lekkere meidenfilm uit om samen te kijken; The Titanic. Nina heeft ook wel zin in een film.

img_3107
Tussendoor bouw ik een Mexicaanse maaltijd.

img_3120
‘Draw me like one of your French girls.’ CLASSIC!

img_3123
Bruce heeft een gewillig slachtoffer voor z’n liefde gevonden.

img_3124
Zalig toetje van de LIDL dit. Perzik-ijs! Hmmmm…

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Marjan schreef:

  PVD arme Nina…. moet ze helemaal onder het mes…. brrrrrrrr en arme jij ook….. Het is fijn dat je het kunt betalen, maar anders hadden we hier zo een help Nina de operatie door fonds opgezet… Titanic heb ik nooit gekeken, gisteravond heb ik van Soof 2 genoten… leuke film ook!

  Xx

 2. Zera schreef:

  Kut met peren van de Nien. Tante doet een duimpje draaien.

 3. Kees Versluis schreef:

  Even een tip. Ik was in Engeland waar mijn schoonzusje chemo en bestraling kreeg. Tegelijkertijd schilferde mijn huid van mijn hoofd en het jeukte verschrikkelijk. Vijftien jaar geleden begonnen en bij vlagen terugkomende aanvallen. Hormoonzalf van de huisarts hielp niet. Dit zei mijn schoonzusje, tip van haar huisarts. Johnson & Johnson maken Avenoo EN-HET-HELPT-BIJ-MIJ. Ik heb een babyhuidje. Het is helaas niet in Nederland te koop. Maar de werkzame stof is een Afrikaanse noot van een boom.fie wel 200 jaar wordt en heet “Shea Butter”. Google daar maar eens op en er is dan ook in Nederland wat te vinden. Ik ben er een ander mens door geworden. Schiet me een oud Tiels spreekwoord te binnen.” Stoa geschreve en gedruk, ge moh krabbe woar het juk”. Succes.

 4. Marloes schreef:

  Mijn huisarts gaf me de de tip om een hooikoorts-tabletje te nemen tegen de jeuk, dit hielp mij (waar die belachelijke koelzalf echt helemaal niets deed). Jeuk is de hel, succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *