web analytics

1

EEN HARRY POTTER OVERDOSIS, RUMMYCUB & TANDARTS

middengelukt1

IMG_2041
Het is dinsdagochtend, 6:00! Eruit, koffie en een bak courgettesoep en dan snel aan het werk!

IMG_2042
Tot een uurtje of 9:00, want dan is de oppaspuber wakker (die voor haar doen ontzettend lang heeft uitgeslapen).

IMG_2043
Dit is een superslimme actie van mezelf, al zeg ik het zelf. Normaal weet ik niet zo goed wat ik met overgebleven wraps moet doen. Meestal scheur ik ze in stukjes door de brokken van Nina, maar dit is veel lekkerder! Wrap-tosti’s!

IMG_2045
Nee, dus niet door jouw brokken. Ik snap de teleurstelling Nien.

IMG_2051
We gaan vandaag weer verder met… Harry Potter!

harrypotterdeel2
We kijken deel 2.

harry 3
En deel 3.

IMG_2048
Ik span ondertussen nog 2 dromenvangers op.

IMG_2058
En… ik ga ondertussen nog even met m’n ouders naar de tandarts terwijl J. en M. verder kijken naar Harry. Ik ga al bijna 40 jaar samen met m’n moeder en sinds een paar jaar gaat m’n vader ook mee. Gezellig familieuitje en m’n moeder en ik krijgen allebei een tandenborstel mee en het advies om van boven naar beneden te poetsen in plaats van van voor naar achter. Benieuwd of we dit advies en de tandenborstel gaan terugzien op de factuur (voor 30 euro).

IMG_2061
Ook nog een potje rummycuppen! Je kan merken dat oppaspuber M. ouder wordt, want die zit ons alleen maar uit te lachen tijdens de spelletjes, omdat J. en ik allebei heel fanatiek zijn.

IMG_2062
En, zeg het maar Bruce… wie heeft er 3 keer gewonnen en wie 2 keer? En wie is dus de algehele winnaar van de dag? Zeg het maar! Zeg het maar! Het vrouwtje! Ik! Ik! Ik heb gewonnen!!!!

IMG_2063
We eten een pasta met restjes worstjes die ik her en der in het huis en in de diepvries tegenkom. Helemaal niks mis mee. Lekker pittig.

output_sXuyzw
Nina lust ook wel een spaghetti-sliertje.

IMG_2080
De oppaspuber laat me weer diverse hilarische filmpjes via Instagram zien.

IMG_2085
En we gaan alle 3 niet al te laat naar bed, maar eerst nog even knuffelen met Bruce op de bank uiteraard.

 

IMG_2067

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ri schreef:

    Goede tip van die wraps.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *