web analytics

0

SOEPSTENGELS, LIDL & VERWENPAKKETTEN

middengelukt1

IMG_7339
OOOOOH! Ik voel me een hele slechte oppasmoeder, vrouw, mens!!! Ik heb gewoon geen enigszins vers brood meer in huis en nu moet ik oppaspuber M. naar school sturen met een doos soepstengels en een bakje roomkaas. Schande! Oppaspuber M. zelf vindt dit overigens helemaal no problem: “Nou, van mij mag je wel vaker vergeten brood in huis te halen hoor.”

IMG_7342
Als M. naar school is ga ik met m’n ouders naar de LIDL, waar het, zoals altijd op vrijdagochtend, lekker rustig is!

IMG_7343
En hier is het alweer middag en ben ik vergeten om foto’s te maken van de rest van de ochtend! Mijn vriendinnetje I., die ik al, ehm, ehm, 27 jaar ken, OMG, 27 jaar, was bij mij om een PloesiePoesie op te halen die ik voor haar gemaakt had. Haar kater is onlangs overleden en dat vond ik zo zielig en dus kreeg ze van mij een PloesiePoesie. Nina kreeg van I. een verwenpakket.

ploesie1015midas
Kijk! Dit is Midas!

IMG_7348
De poezenboys kregen ook een verwenpakket.

IMG_7349
En… de een z’n dood is de ander z’n voorraad met heerlijke poezenmousse-blikkie-blikkies. Kater Midas kon alleen nog maar chique voer eten, want hij had nog maar een paar tandjes… Mijn katers krijgen normaal gesproken alleen brokken, dus die gaan hier heel erg van genieten.

IMG_7350
Vriendin I. had al haar moestuin-bakjes van de AH opgespaard, dus ik kan weer even verder! WOEHOE!

IMG_7352
Oh, ik kreeg ook nog een boek dat ingepakt zat in dit superleuke inpakpapier!

IMG_7362
Kijk mijn sla nou toch eens. Ik vind het zo gaaf!

IMG_7363
Nog meer sla!

IMG_7364
En hier, kijk! M’n tuinbonen gaan SKY HIGH!

IMG_7374
En hier zit ik alweer op de bank na de rest van de middag te hebben gewerkt. Dochter S. is inmiddels gearriveerd met haar vriendinnetje E. en we eten een ijsje op de bank terwijl we naar stomme televisie kijken. Bruce lust ook wel ijs, zegt-ie.

IMG_7377
Dit soort tv zou toch eigenlijk verboden moeten worden? En toch kijk ik het! Why, tell me why!!!

Vorig jaar was vriendinnetje E. ook bij ons...

Vorig jaar was vriendinnetje E. ook bij ons…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *