web analytics

1

ZAADJES, CUPCAKES & WEET IK VEEL

middengelukt1

IMG_7379
Zaterdagochtend in de LIDL… hoewel ik gisteren eigenlijk al in huis heb gehaald, doen J. en ik toch nog even een rondje voor verse broodjes en een paar blikken artisjokharten (het zijn Spaanse weken en de artisjokharten van de LIDL zijn niet te evenaren door andere potjes of blikjes; niet qua prijs en niet qua smaak).

IMG_7383
Ik heb al weken in m’n hoofd dat ik zwarte tomaten wil gaan kweken in m’n kas… uiteindelijk kom ik terecht op de site www.zaden-en-zo.nl en daar bestel ik een heleboel kekke zaadjes van diverse tomatensoorten en ik kan niet wachten, ik kan niet wachten! Voor € 0,50 krijg ik 10 ananas-tomaten-zaadjes, hoe gaaf (en goedkoop) is dat!

IMG_7384
Ik had grote plannen om m’n kantoor op te ruimen en heel veel dingen weg te gaan gooien… niet gelukt.

output_yggZz3
Want m’n ouders kwamen langs en ach, het was toch eigenlijk best lekker weer en een beetje niksen is ook wel prettig af en toe. Hier krijgt Nina haar tiende koekje van Piet… Wel eerst een poot geven…

IMG_7391
Ongelooflijk, maar waar; de pubermeiden hebben vandaag hun plekje op de bank onder een dekentje verruild voor een plekje in de keuken en hebben cupcakes gemaakt! Lekker hoor!

IMG_7399
Nina kijkt hier heel schuldbewust, want ze heeft net de broek van m’n moeder onder gekwijld.

IMG_7400
Sorry hoor.

IMG_7404
Vriend R. is er ook en de mannen proberen een karper te vangen. Niet gelukt.

IMG_7405
Nina werkt aan haar teint en daar in de achtergrond werken m’n tuinbonen en doperwten aan hun groei.

IMG_7407
Dit is zo ongeveer altijd onze tafel. Met post, een nieuwe bikini van dochter S., cupcakes, schoensmeer van J., verse eieren, een boek, een pet, een projectje van mij, zucht en steun… het is nooit echt opgeruimd bij ons en af en toe vliegt me dat af. Maar meestal niet.

IMG_7408
Dit is een grote pan met zoete aardappelsoep. Goed gelukt! Er moet straks nog een beetje geitenkaas over, maar hij is nu al heerlijk.

IMG_7409
Dit is een grote pan met Indiase kip met bloemkool. Ook lekker!

IMG_7413_1
Hmmmmm…

IMG_7412
Na de afwas brengen J. en ik even een bak soep en een bak Indiase kip naar m’n ouders.

IMG_7417
En daarna gaan we langs de McDonalds om even een paar ijskoffies en milkshakes te halen. Ook heel lekker en machtig en morgen op dieet. Maar dan echt hoor!

IMG_7426
’s Avonds kijken we met z’n vieren naar ‘Weet ik Veel’ en doen mee met de App… en natuurlijk wint J., aaaarggggh!

 

Vorig jaar gingen we uit eten bij de Goya!

Vorig jaar gingen we uit eten bij de Goya!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Erwin Troost schreef:

    Jij bent leuk! Ik moet dit eens vaker gaan bijhouden. Ze moeten eigenlijk een reality soep van jou maken. Zie vandaag mijn status update op Facebook. Het gaat om iets van ooit…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *