web analytics

0

EEN NIET ZO HEEL BIJZONDERE DONDERDAG

middengelukt1

IMG_7308
Het is donderdag en ik heb vandaag amper foto’s gemaakt… waarom weet ik ook niet. Geen zin, geen fut, gedoe. Als oppaspuber M. naar school is ga ik achter de pc met Bruce Lee en doe ik een poging tot werken.

IMG_7309
Ik word geretweet door Sylvia Witteman en het is ineens heel erg druk op m’n blog… Van mij mag Sylvia me elke dag wel retweeten…

IMG_7310
Oppaspuber M. komt uit school en heeft een heel goed cijfer voor Engels gehaald. Als het een 10 was geweest, dan had ze van de juf iets lekkers mogen kopen bij de Albert Heijn (die is om de hoek van school), maar het was dus net geen 10, dus… mag ze van mij iets lekkers uitkiezen bij de Emté… ze kiest voor een pizza-vierkant…

IMG_7311
Ook al eten we ’s avonds gewoon spaghetti bolognese… ze eet alles op en ik denk dat bij oppaspuber dan nu ook daadwerkelijk de puberteit is ingedaald, want ze eet inmiddels meer dan J. en ik… net als dochter S. trouwens (waar laten al die magere, slanke meisjes het toch!).

IMG_7312
Vriend J. komt nog even langs om te proosten op de verjaardag van mijn J.

IMG_7313
En mijn stukje over de Orgasmia komt automatisch online ’s avonds (zo fijn dat vooruit schrijven).

IMG_7337
Nou, en verder dus eigenlijk helemaal niks. Ik ben de rest van de dag en avond bezig met M. en haar huiswerk voor wiskunde, want ze heeft morgen een toets. Daarna op de bank en Bruce heeft me verlaten voor het lichaam van J.! Zo’n dag dus…

Vorig jaar vond ik een Mona Lisa bij de kringloop...

Vorig jaar vond ik een Mona Lisa bij de kringloop…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *