web analytics

0

LIPPENSTIFT, TIRAMISU & KAAPVERDIË

middengelukt1

IMG_4091
Oh, zucht. Nog steeds De Trouw ’s ochtends.

IMG_4093
Nou ja, het is niet anders… ik ben dus wel weer mooi dagelijks rond 6:00 wakker en eruit! Komt waarschijnlijk ook door de vogels die steeds eerder weer aan het kwetteren zijn. Mooi! Ik kwam voor m’n gevoel een heleboel uren tekort.

IMG_4095
Het is weer vrijdag, dus een bezoekje aan de LIDL staat weer op het programma.

IMG_4096
Dit is dan wel weer geinig. Ook bij ons in Tiel (ja, dat ligt dus in de Betuwe) hebben we ‘last’ van een spreeuwenkolonie. Heel bijzonder om te zien hoe ze in grote zwermen vliegen. Op, neer, links, rechts. Als 1 grote vogel.

IMG_4098
Lippenstift???

IMG_4099
Yep! Ik moet minstens 60 Valentijnskaarten voorzien van een dikke zoen in plaats van een postzegel.

IMG_4100
Gelukkig had ik nog lippenstift in huis, want ik draag ’t nooit.

IMG_4102
Ook oppasmeisje M. moet 3 kaarten een dikke zoen geven. En daarna halen we allebei die ordinaire kleur meteen weer van onze lippen. Bah.

IMG_4104
Hier ben ik alweer naar de LIDL geweest en sta ik met J. in de Action. De lente is in zicht, dus ik ga weer de tuin in om m’n moestuin te bouwen. En plantjes en dingetjes en pfffff… NAAR BUITEN! Fijn! In deze potten ga ik kolen kweken. Op elke pot 1 kool. Is de bedoeling. Maar ik krijg enigszins hulp en advies van vriend A., die tuinman/plantenman is.

IMG_4123
En hier ben ik alweer een paar uur verder. Dit is m’n allereerste tiramisu. Al is het geen echte tiramisu, maar een soortgelijk iets. Gemaakt van zelfgemaakte chocolademousse, lange vingers, met koffie en Kahlua.

IMG_4124
’s Avonds eten we gezond. Salade met aardappels en kippetjes uit de oven.

IMG_4128
Kippetjes???

IMG_4129
Kippetjes????

IMG_4132
J. en ik laten de pubermeiden een avondje alleen (met hun smartphones) en gaan naar de verjaardag van vriend D. (de vriend van mijn vriendinnetje F.). Nu staan de feestjes van vriendinnetje F. bekend als feestjes waar meer dan genoeg rosé te vinden is, maar qua hapjes en drankjes is het ehm, vooral van tevoren thuis even een bodempje leggen. Hahahaha! Sorry F.! Ik hou van je! Maar vandaag! Vandaag had de vader van D. met zijn vrouw gezorgd voor Kaapverdiaanse-hapjes (D. is dus half-Kaapverdiaans)! FOR REAL! Dit is een enorme bak met bami. WOW!

IMG_4133
En dit is een halve bak met overheerlijke lasagne met vis. Soortement van.

IMG_4134
En dit was een schaal vol met heerlijke hapjes. Hmmm! 100 punten voor de vader van D. (en zijn vrouw), die nu wel op elk feestje van F. de catering mogen verzorgen!

 

Vorig jaar kreeg ik een figuurcorrigerende slip! OMG! WTF!

Vorig jaar kreeg ik een figuurcorrigerende slip! OMG! WTF!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *