web analytics

4

PLOG WOENSDAG 17 JANUARI 2018


Oh. Lord. Wat moet dat moet. En ik moet m’n Start To Run-training nummer 5 gaan lopen. In de regen.


En in de kou en in het donker. Gelukkig slaap ik nog half, dus het is zo voorbij.


Even achter de pc met m’n grote vriend.


Plog van gisteren maken, ja, dat hoort er weer bij tegenwoordig.


M. laat Nina uit en stuurt even een zoekplaatje.


Bruce ligt graag op de brede schouders van M.; lekker warm.


Ontbijten met 2 samosa’s en raita. Moet kunnen. Heb de calorieën er vanmorgen al afgerend, of werkt dat niet zo?


Even een filmpje opnemen over die Satisfyer Pro Plus Vibration. Staat: HIER.


Even checken of Nina er nog lekker bij ligt. Check.


En dan maar weer verder aan een enorme kutklus. Climaximaal.nl is eigenlijk een totaal ongeorganiseerde site. Niks valt terug te vinden, het is een chaos, net als m’n atelier eigenlijk. Dus ik ben al sinds begin januari bezig om alles nu op z’n plek te zetten, categorieën, tags, weet ik veel. Gedoe. Maar moet gebeuren.


Daarna een opdracht maken. Met veertje van een Vlaamse gaai. Wow.


Frank vindt ‘m ook mooi.


Dit is even een ingezonden foto van M. om te laten zien hoe zwaar Nina het wel niet heeft. Iedereen wil maar steeds in haar mandje liggen. Het is dan ook een heel mooi mandje.


Sushi????? Jazeker! Ik ga met m’n vriendinnetje I., die ik al 30 ken, uit eten bij de Tokyo Lounge! Uiteindelijk zitten we bijna 4 uur aan tafel, dus dat all inclusive-gebeuren hebben wij er wel uitgehaald! HEERLIJK! HEERLIJK!


Als ik thuis kom blijkt er superleuke post te zijn gekomen met 4 speeltjes waar ik heel benieuwd naar ben! Maar… morgen is er weer een dag, want ik val meteen naast M. in slaap.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. CJ schreef:

  Leuk, hier weer actief ?

 2. Annelies schreef:

  Leuk dat je er weer bent! En wat zit je haar goed!!

 3. Ingrid schreef:

  Nina ligt er zeker goed bij. Zéér ontspannend ook op het lekkere kleedje. Ze heeft natuurlijk geen keus want haar mandje is ingepikt:)

 4. Jan Folkersma schreef:

  Ik geef het je te doen. Deze plog hier, de dromenvangers winkel, die speeltjestoestand, Instagram, email, Twitter, koken voor de hele familie, whatsappjes tussendoor, de recepten bijhouden en af en toe alles wat oren heeft een knuffel. Druk druk druk. Doe maar rustig aan liefje.

  Maar morgen is het wel gewoon maandag ja? Dan moet je om 0600 op voor Nina, hardlopen door de kou en daarna met de zwarte kater op je toetsenbord ons vermaken met je dagelijkse romslompjes.

  Ik verheug me er nu al op. Maar. Als je besluit dat er geen tijd en/of puf voor is, dan is dat dikke prima. De dagen zijn kort, de weken nog korter. Wij plogliefjes hebben geduld en vrachtwagens vol met liefde.

  Je moet iets hebben om naar toe te leven. Een vakantie. Al is het maar een weekendje weg. Met je lief en zonder ons. Leeg je hoofd. Vol je glas. Op een terras of beter nog een strand. Fuck the system weetjewel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *