web analytics

6

PLOG MAANDAG 17 JUNI 2019


Koffie.


Werk.


En aan dit werk ben ik niet toegekomen, want ik ben een halve dag bezig geweest met het wachten op een telefoontje van de oogarts, het gesprek, even bij m’n ouders langs voor een update en daarna bellen, bellen, bellen om voor morgen alle afspraken voor weer extra onderzoeken voor elkaar (en vooral achter elkaar en niet eentje ’s ochtends en de anderen ’s middags) te krijgen in het UMC zelf. Het was nogal druk op de afdeling en er was een dingetje met de telefoons. Okay, kan gebeuren, maar je wordt er wel moe van. Om dan nog relaxt een stukje over een Trident-vibrator te schrijven? Nou, neen. Toch een kutding.


Wel even op de fiets voor een rolmes. Ik heb er al 1, maar die kon ik nergens vinden en ik moest ‘m nu, nu, nu hebben.


Verlate lunch uit de vriezer; aspergesoep! Dat was wel even een cadeautje.


De Love Ritual Boxen moeten op de post en ik moest ook nog ‘smudgeveren’ veren maken en ik had dat rolmes dus nodig om het leer te snijden. Check! Inpakken en op de post!


Very healthy low carb, yes! Vis met groenten!


Ik wil wat Youtube-filmpjes kijken ter dans-motivatie en krijg dit gozertje als ‘advertentie’! Motivatiecoach Jia Ruan vertelt me dat ik me moet gaan bezighouden met e-commerce, dan kan ik zo 3k per week verdienen, net als hij! Of 100k in korte tijd! Als ik er maar in geloof! Succes is een keuze! Man, hou toch op.


Hier kwam ik voor! Motiverende dansfilmpjes!


Okay, iets te moeilijk allemaal. I’m out!


Ik til Frank mee naar de slaapkamer en hij blijft gezellig met me meekijken naar Billions. Heel zoet! Morgen wordt wederom een lange dag, want we moeten weer voor onderzoeken naar het UMC. M’n moeder krijgt precies dezelfde onderzoeken als 2 weken geleden want de samples/foto’s die toen genomen zijn waren niet voldoende, dus konden ze niet (optimaal) gecontroleerd worden. Lekker dan. Er is dus nog steeds veel onduidelijkheid over wat er nu precies aan de hand is met m’n moeders ogen en als ze niet weten wat het is, dan kunnen ze ook niet met een oplossing komen. In de tussentijd blijft m’n moeder pijn houden en amper wat zien. En zo’n dagje UMC hakt er flink in, mentaal gezien, maar ook fysiek (en oogtechnisch), want de hele dag gefrunnik aan je toch al pijnlijke ogen is niet echt helpend (op korte termijn). Allemaal kut en klote dus. Ik zou willen schrijven ‘we houden de moed erin’, maar ook op die moed is al flink ingehakt de afgelopen weken, maanden, jaren.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Linda schreef:

  Pfffff… wat een ellende allemaal voor je moeder. Heel veel succes en sterkte in Utrecht! X

 2. Marjan schreef:

  Ik denk aan jullie vandaag (geen idee of het helpt)

 3. Anita schreef:

  Beredikke virtuele knuffels, helpt niet en haalt de ogen-ellende al helemaal niet weg maar de duimen zullen vandaag wel voor je mams, en jullie ook, draaien!

 4. San schreef:

  Dansjes oefenen in de gang van het ziekenhuis en een ijsje tussendoor?
  Zet ‘m op!

 5. Gerda schreef:

  Oh Chantalll… die laatste zin ­čś¬
  Niet opgeven hoor… pluk de dag. Vandaag nog! ­čĺŁ

 6. ingrid schreef:

  Ach die Riet:( Hopelijk is er uiteindelijk wel iets om te pijn te verzachten want dat heeft ze in alle opzichten hard nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *