web analytics

1

PLOG MAANDAG 29 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_8271
Goedemorgen Bruce! Een nieuwe week! Een nieuw begin! We gaan knallen! Of eigenlijk eerst even 2 koffie erin en kijken of er nog wat interessants in de Ontwaakt staat.

IMG_8272
Ik ben bezig met het maken van ‘droomkaartjes’ voor de Love Bubbles. Een doosje (een uniek stuk voor in 1 van de Love Bubbles) (de Dreamtime Bubble) met daarin 50 kaartjes met levensvragen.

IMG_8273
Tussendoor zoek ik even een nieuwe diepvries uit. Hij kan alleen nog niet komen, want dan moet ik de helft van de inhoud van m’n huidige vriezer weggooien, want ik heb geen plek om alles even tijdelijk te bewaren. Ze nemen de oude vriezer alleen mee als hij droog en schoon is en ehm, ik voel een logistiek probleem opkomen. Dat ga ik dan nu echt oplossen door 2 weken uit de diepvries te eten en door m’n ouders ook wat bakken met lekkere dingen mee te geven. De diepvries krijgen we overigens van m’n ouders, die al 2 jaar zeggen dat we nu eindelijk een keer een huwelijkscadeau moeten uitzoeken. DOE DAN!

IMG_8274
Vragen, vragen, vragen!

IMG_8275
Dit Lush-geurtje is zwaar ondergewaardeerd. Ik kom nergens lyrische verhalen tegen van Lushies (ja, zo worden ‘we’ genoemd) over Sikkim Girls, maar ik hou er heel veel van. Ja, het wordt tijd voor een wekelijkse Lush-review hier hè?

boytoys test
Maar ja, ik ben een seksspeeltjes-reviewer, ik kan er niks aan doen! Dit is een masturbator die ik even laat zien in m’n Unboxing-video op Climaximaal.nl! Ik unbox de nieuwste toys for boys die J.T. de komende maanden gaat testen! Hij gaat er drukdrukdruk mee zijn.

IMG_8277
Ik kijk even Boer Zoekt Vrouw terug via uitzending gemist. Of eigenlijk luister ik het meer.

IMG_8278
Want ik moet m’n administratie doen.

IMG_8279
HAAT aan de administratie, maar ik moet het maar zo zien; hoe meer bonnetjes ik moet archiveren, hoe beter ik heb verkocht! Want de meeste bonnetjes, zijn bonnetjes voor het verzenden van dromenvangers.

IMG_8282
We eten mijn zalige bolognese-saus uit de vriezer. Echt!

IMG_8285
J. moet ’s avonds werken, dus dan heb ik tijd om nog wat dromenvangers te maken. Mooi hè, deze, met zo’n groot handje van Fatima.

IMG_8286
En nog veel meer moois, ik word er zelf altijd zo blij van als ik de rand van de dromenvanger ga versieren. Nu word ik van het hele proces blij, maar het uitzoeken van de bedeltjes vind ik misschien wel het leukste.

IMG_8287
Deze is ook al zo leuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Noor schreef:

    Je kunt ook je vriezer door een oud ijzer boer laten ophalen, of als ie nog goed, verkopen op marktplaats of weggeven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *