web analytics

6

PLOG WOENSDAG 19 JUNI 2019


Lekker hoor dat zonnetje al in de ochtend.


Okay, niet echt carb-free, maar soort van gezond, enigszins.


Onweer betekent; Nina die de rest van de dag op m’n kantoor komt hangen van de schrik.


Ik ben druk aan het werk voor de Love Bubbles.


Lekker bezig en wordt mooi!


Einde middag haal ik vriendin F. op. Even ‘hoi’ tegen poes Mango!


De moeder van F. heeft namelijk 2 dode uilen in de diepvries. Nu zou je kunnen denken; goh, freaky hoor, die moeder van F., maar ze werkt bij de dierenambulance en deze uilen waren dusdanig gewond dat ze ingeslapen moesten worden. Heel zielig en ik heb een gebedje voor ze gedaan, maar ze daarna wel geplukt, want hé; uilenveren! Op de foto een bosuil, maar er was ook een velduil! SCORE!!!


Nina ligt met haar kont omhoog. Was een zware dag vandaag.


F. eet mee en we leggen daarna een puzzel, maar er ontbreekt nu al 100% zeker een stukje en dan heb ik er al geen zin meer in.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jan schreef:

  Wedden dat dat stukje toch ergens ligt?

 2. Marjan schreef:

  Het is ook wel heel demotiverend om aan een puzzel te beginnen waarvan je al weet dat er 1 stukje mist… :(

 3. Tess schreef:

  Hee, eindelijk je uilen!

 4. ingrid schreef:

  Wel fijn dat de moeder van F. aan jou denkt. Veren technisch gezien.

 5. Else schreef:

  Nina doet zo te zien aan power nappen. Heb je trouwens “hoe word je 100” van Cortvriendt al gelezen ? Stel je hebt motivatie nodig bij het anders eten ? Ik ben pas halverwege (bij het Big Mac menu) en ik weet nu al niet meer wat ik nou nog wel kan eten – ik ben een schim van mezelf tegen de tijd dat ik het boek uitheb (geintje, ik eet nog wel maar ik twijfel bij iedere stap ok niet bij de bittere sjokolade).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *