web analytics

0

TEMPEH, MONCHICHI & SKIP-BO

beginpaginatotaal

IMG_9403
Weer om 6:00 op om om 8:00 precies met m’n ouders bij de LIDL voor de deur te staan. Hier staat m’n vader weer te kijken bij wat lekkere hapjes.

IMG_9404
Ik had keurig een lijstje meegenomen.

IMG_9405
Maar ik laat me toch inspireren door het aanbod. Een paarse spitskool! Hoe leuk!

IMG_9410
Ik ben om 8:45 weer thuis en dan ligt iedereen nog te slapen, dus ik had gedacht nog eventjes te kunnen schrijven, maar binnen een half uur zit de bank vol met hongerige en gezellige pubermeiden (en -hond).

IMG_9413
We kijken MTV.

IMG_9414
Ik sta de rest van de middag in de keuken om Jamaicaans te koken, want vriendin M. komt eten. En die eet geen vlees, dus eh, eh, eh… ik had er nogal moeite mee. Vriendin M. had ook prima een bakje patat gegeten, daar niet van, maar ik wilde gewoon een keertje iets met tempeh doen en toen, toen, toen viel er ook nog een glas kapot, midden in een pan die stond te pruttelen (viel uit een kastje) en toen, toen, toen was ik volledig het kookspoor bijster.

IMG_9415
Gelukkig vermaakt de rest zich met een potje monopoly.

IMG_9416
En weet ik me na een uur voor me uit staren te herpakken. Patties maken!

IMG_9417
Vegetarische patties en patties met rundvlees.

IMG_9428
Dit gave (huwelijks)cadeau heb ik gekregen van lezeres E.!!! 2 Jamaicaanse Monchichi’s!!! Een mannetje en een vrouwtje! ZOOOO ontzettend lief!!! Ik ga er een speciaal kastje bij zoeken!

IMG_9439
Is dit een koele foto or what??? Nina houdt niet van monopoly, maar wel van brokken.

IMG_9443
Nou ja, het eten was uiteindelijk erg lekker en gelukt. Ook de vegetarische hapjes… geen foto’s van, want drukdrukdruk. Na het eten hebben we met z’n allen nog een paar potjes ge-Skip-Bo’t en Bruce heeft zich ze hele avond de knuffels en kusjes van vriendinnetje E. laten welgevallen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *