web analytics

5

MISS BI, WORTELTJES & REGENBOGEN

middengelukt1

IMG_4816
Hé Bruce, wat gaan we doen vandaag?! Laten we eerst maar eens een review schrijven over deze excellente vibrator! Het is de Miss Bi van Fun Factory en hij krijgt een 10 op de schaal van Luna.

IMG_4818
We ontbijten met een restje van gisteren.

IMG_4822
Kijk eens hoe blij ik kijk. Zo goed is-ie.

IMG_4830
Maar lang niet zo mooi als de handgesneden dildo’s van Wouter natuurlijk.

IMG_4887
Bruce! Is it you??? Ik merk dat ik wat moeite begin te krijgen met schakelen tussen al m’n bezigheden. Bezigheden? Werkzaamheden bedoel ik. Van dildo’s naar dromenvangers en weer terug. Dat is lastig schakelen en het wordt tijd dat ik eens echt met TODO-lijstjes ga werken en planningen en meer van dat soort dingen waar ik me dan ook echt aan houd. Aan de andere kant; het gaat al 20 jaar goed qua werkzaamheden, dus lekker laten zo. Adem in en adem uit.

IMG_4890
Ja, zo word ik ook terwijl ik met de oppaspuber haar week doorneem geconfronteerd met dromenvangers, haha! Ze heeft een gouden nep-tatoeage op haar hand. Ik vind ‘m eigenlijk wel heel koel.

IMG_4891
De oppaspuber is ook de enige die vandaag actief wat aan de #diepvriesdetox doet, want ze eet een broodje bapao.

IMG_4893
Broodje bapao??

IMG_4895
We vonden You’re Back in the Room zo leuk dat we ‘m nog een keertje kijken met de oppaspuber, want we proberen haar uit te leggen hoe gaaf het was vorige week en ik vloog dansend op Frozen door de kamer, dus het programma nog een keer opzetten is beter. Voor iedereen.

IMG_4896
We eten worteltjes uit de oven (had ik nog liggen). Met kip (had ik ook nog) en aardappelen (had ik ook nog). Niks uit de diepvries, maar ook niks gekocht.

IMG_4898
Als de puber op bed ligt verf ik nog 4 kleine dromenvangertjes in regenboogkleuren. Ik heb het nu volledig door welke kleuren ik moet gebruiken en hoe. Expert!

IMG_4904
Oh! Ik strijk ook nog 3 wasmanden weg. Best een lekkere woensdag zo.

 

Vorig jaar kregen we goed nieuws van de oncoloog...

Vorig jaar kregen we goed nieuws van de oncoloog…

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. Gina schreef:

    Hoi Luna, ik heb een kleine tip voor je qua agenda/planningen/lijstjes. Flow, dat feelgoodtijdschrift, heeft ook een wekelijkse agenda. Dat zijn kartonnen boekjes met ruimte voor je afspraken, to-do-lists en ook wat oefeningen tussendoor om weer op adem te komen en je hoofd leeg te maken. Ze kosten €0,99 per week en dat is natuurlijk duurder dan een jaaragenda, maar het is een mooi systeem. Ideaal ook voor mensen die hun grote agenda na 2 weken erbij neergooien. :-)

  2. Margreeth Kelly schreef:

    Klopt het deze keer? De teksten bij de foto’s?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *