web analytics

3

ZON, EEN NIEUWE WEBSITE & APPELTAART

middengelukt1

IMG_7196
Goedemorgen! Ik was er om 6:00 al weer uit! Ik zit in een goede flow!

IMG_7198
Want… kijk… daar is de zon!

IMG_7202
Jaaaaa, daar word ik BLIJ van!

IMG_7204
Even een kop koffie tussen het werken door… met een column over mannen en schoonmaken… Vooral het stukje ‘die moet nog even weken’ is zeer herkenbaar.

IMG_7205
Heerlijk! Weer een aankleedbeest. Maakt toch de dag altijd een stukje blijer.

IMG_7206
Oh, en dit wil ik graag ook doen; zwemmen met varkentjes op een tropisch eiland.

IMG_7207
Ik schrijf een review over deze B Balls.

IMG_7212
En misschien eet ik heel per ongeluk nog een stukje taart. Of misschien zelfs wel 2 stukken, want het kan maar beter op zijn.

IMG_7214
Ik compenseer dat dan weer met dit supergezonde (kuch) komkommer-limoen-munt drankje. Was erg lekker trouwens.

IMG_7305
De rest van de dag ben ik bezig met m’n nieuwe site; www.vibratorvrouw.nl(ja, daar mag je best even op klikken, want ik ben me kapot aan het werken en schrijven) (en dan mag je me even complimenteren met de awesome vormgeving)! Ik schreef o.a. ook een review van de LELO Soraya (een hele dure, maar hele goede vibrator)… Ik ben deze site begonnen puur voor de SEO en de Google-hits en de (hopelijk ooit) inkomsten. De concurrentie binnen de vibratorbranche is enorm en met alleen maar een beetje testen en reviewen kom ik er niet meer. Ik moet het professioneler aan gaan pakken. Dus… GOED BEZIG LUUN (bij gebrek aan collega’s moet ik mezelf de hele dag maar veren in m’n reet stoppen). Overigens word ik bij het maken van deze site wel weer volledig geestelijk en WordPress-technisch bijgestaan door Irene (hoe zou ik ooit zonder haar kunnen).

IMG_7215
OOOOH! Het gaat dus echt goed in m’n kas! Kijk daar links de courgettes eens gaan! Tijd om over te potten.

IMG_7216
En de sla. De sla! Wow!

IMG_7217
WOW!

IMG_7220
En… omdat ik het gewoon niet kan hebben dat het zoontje van vrienden wél een volledig groeiende AH-moestuintjes-tuin heeft en ik niet, doe ik een nieuwe poging! Gelukkig had ik nog een zak vol met moestuinbakjes!

IMG_7226
En kijk, daar in de verte…

IMG_7227
Dat is mijn man… die weer een taart aan het bakken is! OMG!

 

Vorig jaar had ik een matig dagje...

Vorig jaar had ik een matig dagje…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Else schreef:

  Ik wilde best wel even op de nieuwe site klikken, maar de link is niet helemaal lekker. Ja ik kom er wel, maar voor jou is het fijner als de link 100% lekker is. Ik snap het nut van de nieuwe site, maar goh weet niet of het gaat werken – ik hoop het voor jou ;-)

  • Luna schreef:

   Thanks! Link is inmiddels aangepast… Ik verwacht wel dat het gaat werken… want; betere SEO en puur informatie over vibrators, geen LOL-content en een duidelijke structuur… Ach, ik wacht het af… Komt vast wel goed…

   • Jan Folkersma schreef:

    Ik zou juist denken dat een combinatie van Climaximaal en de nieuwe site veel meer bezoekers zou aantrekken. Zou ook makkelijker voor jou zijn. Maar misschien heb ik het wel mis. Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *